raf76 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Świetna robota, chylę czoła, jeśli z przodu będzie jeszcze springer, to dla mnie moto będzie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witka,Coś się dzieje. Sporo już pomontowane w sumie :) Kominy zostają na surowo jak są. Springer noże w przyszłości ..Szybkie foto uaktualnienie. Tacka na aku: Uchwyt do błotnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 z jakiej rurki są wydechy? tzn jaka śr. i gr. ścianki ?Na pewno nie chcesz ich wytrawić i spasywować ?Potem jak dostaną temperatury to i tak się fajnie poprzebariwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) 43mm rury. Sciana 1,5. wczoraj znalazlęm resztki pod stołem, a że ramasie piaskuje i silnik na stole to pokleilem takie rurki. Co myślicie? Edytowane 3 Marca 2016 przez spyra78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Pierwsza wersja fajniejsza :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jak dla mnie 2 , w pietwszej wygląda tak jakby odpadły końcówki wydechów , a pierwsza jest skończona. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Zostaje jednak wersja nr 1. Taki był plan od samego poczatku.Nr 2 zrobilem dla zabawy i praktyki. Pierwsze mają zakończenia na skos tak samo jak drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LWfilip Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 A nie myślałeś nad wyprowadzeniem rur po obu stronach? Osobiście tak lubię, ale widzę, że wielu budowniczych stosuje takie rozwiązanie (z jednej strony). Bo może czegoś nie wiem?? Czy to jakaś zasada czy tylko widzimisie konstruktora?? Cytuj Grzeczni po śmierci idą do nieba. Niegrzeczni po śmierci idą tam gdzie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Bardzo mi się podoba ta robota, a jeszcze bardziej relacja. Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A nie myślałeś nad wyprowadzeniem rur po obu stronach? Osobiście tak lubię, ale widzę, że wielu budowniczych stosuje takie rozwiązanie (z jednej strony). Bo może czegoś nie wiem?? Czy to jakaś zasada czy tylko widzimisie konstruktora??Po obu stronach? Jak np? Podrzuć przykladem. Z jednej strony jest wygodnie i mnie się osobiście podoba. Dlatego tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LWfilip Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No właśnie , nie wiem, jak?? Wiele motocykli ma wydechy po obu stronach. Nie buduję ich, ale jakoś to robią. Zdaję sobie sprawę, że proste to nie jest. Ale możliwe. Czy w przypadku Twojego moto mieści się to w koncepcji?? Twój gust jest najważniejszy i to Twoja konstrukcja więc nie będę się tu więcej mądrował. Tak se tu tylko pisze bo jest okazja się czegoś dowiedzieć o budowie motocykli. Cytuj Grzeczni po śmierci idą do nieba. Niegrzeczni po śmierci idą tam gdzie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 na gotowo: Wyprowqdzić na obie strony zawsze można. Tutaj akurat wyloty są na prawą stronę więc i chyba naturalnie jakos tak poprowqdzić je własnie z tej strony. Poza tym tak mu chyba lepiej pasuje. Jak dla mnie przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LWfilip Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Faktycznie, wygląda czadowo. I chyba też ryczy?? Po polerce, zebra nabrała eleganckiego wyglądu. Może jakiś filmik z przejażdżki?? Z dobrym dźwiękiem. Cytuj Grzeczni po śmierci idą do nieba. Niegrzeczni po śmierci idą tam gdzie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jednak została wersja nr2,co się stało,że zmieniłeś zdanie?Tak czy tak jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Bo ładniejsza Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi