Skocz do zawartości

chopper do 9tys zl?

PROC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyna "wadą" Eliminatorów to to, że są to maszyny mocno zjeżdźone. Też chciałem kupić Eliminatora (ale 1000) i wszystkie które widziałem były w stanie wskazującym na ostrą eksploatację.

No to fakt silnik zachęce do ostrzejszej jazdy ;) trzeba sie pilnować.

Zdjęcia mojaj maszyny są już w temacie http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...p=230581#230581 zapraszam do oglądania ;)

• 2 tygodnie później...

witam

postanowiłem odświeżyć temat.

poszukuję czegoś chopper`owatego po otrzymaniu prawka tzn szorowanie tyłkiem po ziemi ręce ostro w górze i do przodu a nogi niemalże wyprostowane a ma tak pięknie ryczeć by uszy bolały ehhhh :banghead: za ok 7 tyś? dostane coś takiego ?? rocznik obojętny byle ładnie wyglądał i był w pełni sprawny. Znacie takie moto??

za wskazówki w poszukiwaniu dziękuję

To i ja poproszę o poradę względem zakupu motoru.Ze mną będzie większy kłopot bo natura obdarzyła mnie wzrostem prawie 190cm.(dokładnie 188).Troszkę już jeździłem więc można "poszaleć" :) .Preferencje co do przeniesienia napędu-Kardan.

PZDR.

Jesli nadal do 9000, to mozesz na Virago 535 zalozyc podnozki przesuniete wraz z dzwignia hamulca i biegow o 15 cm do przodu (ok. 500 zl, nowe od polskiego rzemieslnika) i miescisz sie swobodnie. Wlasnie to przecwiczylismy ze stojacym w salonie SSP Gdynia przy Wielkopolskiej egzemplarzu. Moze jeszcze kierownica: wyzsza (jak w klubie, w virazce szkoleniowej) lub drag-bar, wzgl. t-bar, na wyzszych riserach (jak u naszej klubowiczki, co ma nogi az pod szyje :) ).