Pompka Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Jedyna "wadą" Eliminatorów to to, że są to maszyny mocno zjeżdźone. Też chciałem kupić Eliminatora (ale 1000) i wszystkie które widziałem były w stanie wskazującym na ostrą eksploatację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Jedyna "wadą" Eliminatorów to to, że są to maszyny mocno zjeżdźone. Też chciałem kupić Eliminatora (ale 1000) i wszystkie które widziałem były w stanie wskazującym na ostrą eksploatację. No to fakt silnik zachęce do ostrzejszej jazdy ;) trzeba sie pilnować.Zdjęcia mojaj maszyny są już w temacie http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...p=230581#230581 zapraszam do oglądania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 witam postanowiłem odświeżyć temat.poszukuję czegoś chopper`owatego po otrzymaniu prawka tzn szorowanie tyłkiem po ziemi ręce ostro w górze i do przodu a nogi niemalże wyprostowane a ma tak pięknie ryczeć by uszy bolały ehhhh :banghead: za ok 7 tyś? dostane coś takiego ?? rocznik obojętny byle ładnie wyglądał i był w pełni sprawny. Znacie takie moto?? za wskazówki w poszukiwaniu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Vitam Zdjęcia mojaj maszyny są już w temacie http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...p=230581#230581 zapraszam do oglądania ładny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 dud właściwie to wszystko juz jest napisane.Możesz jeszcze poszukacjakiegoś soft-choppera typu Yamaha XS 650 w takiej wersji.albo jekiś GS 550 ale to nie ten klimat co byś chciał misiek_virag535 dzięki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 To i ja poproszę o poradę względem zakupu motoru.Ze mną będzie większy kłopot bo natura obdarzyła mnie wzrostem prawie 190cm.(dokładnie 188).Troszkę już jeździłem więc można "poszaleć" :) .Preferencje co do przeniesienia napędu-Kardan.PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Jesli nadal do 9000, to mozesz na Virago 535 zalozyc podnozki przesuniete wraz z dzwignia hamulca i biegow o 15 cm do przodu (ok. 500 zl, nowe od polskiego rzemieslnika) i miescisz sie swobodnie. Wlasnie to przecwiczylismy ze stojacym w salonie SSP Gdynia przy Wielkopolskiej egzemplarzu. Moze jeszcze kierownica: wyzsza (jak w klubie, w virazce szkoleniowej) lub drag-bar, wzgl. t-bar, na wyzszych riserach (jak u naszej klubowiczki, co ma nogi az pod szyje :) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi