heniek128 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja zakładam na sucho. Nie znam takiego kleju ale jeśli takie jego przeznaczenie to pewnie nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A skoro stać Cię na wymianę tłokow cylindrów korb i wałów bez uzasadnienia to musisz mieć bardzo zasobny portfel. Daj znać jak będziesz sprzedawał jakiś motocykl bo na pewno będzie doinwestowany. nigdy nie wymieniłem bez uzasadnienia tłoka ani cylindra , nie zmyślaj.......dwa owszem byl okres kiedy ocenialem stan tloka na oko a kompresje na palec ale mam to za sobą i usiłuje przestrzec innych przed moimi błędami teraz , ale skoro wiesz lepiej to ok ja się wyłączam , twoja kasa twoje zabawki......mnie pomiar cylindra i tłoka w xr600 u nieznajomego tokarza przy mnie, kosztował 10 zł uszczelka z twojego gambitu pod głowicę będzie droższa pewnie......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi