ciaglemlody Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam chciałbym zakupić jakieś supermoto do 5000zł pojemność 350-600ccm, patrzyłem i w miarę mi się podoba suzuki dr 600 ale nie wiem czy to dobry zakup motocykl jest bardzo stary , ok 50tys km. nie wiem jak wytrzymałość silnika. Wy co poleciacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 O matko, po pierwsze nie ten dział, po drugie wczoraj nawet Ktoś pytał o sm więc jest temat, po trzecie dr to nie enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) dr to nie enduro? tylko ...? Edytowane 8 Października 2015 przez DZIKOWSKI Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No dobra, po enduro można by dodać czasami/przypadkiem itp jakby Ktoś nie zrozumiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 przemkowi chodziło pewnie o fakt że dr nie wychodził fabrycznie w SM ..... za 5 tys w SM z seryjnych SM to dt 125x i jakieś 125 ogólnie( husqa wre chyba ) , ja nie jestem miłośników VTXów z mazowieckiego więc ci nie doradzę na ile tym można polatać , aczkolwiek za 5 tys nie kupisz sensownej SM w 4T , albo 125 albo podłubane 600 ale w najcięższych i najbardziej emo wersjach typu xt600 3tb czy inny nie jadący kloc o wadze hipopotama........ możesz też się samemu pobawić w dłubanie..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi