vooot Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mysle,ze mam . Jak dotad jezdzilem antykami ,jawa ok. 18 km i ural gdzies kolo 30-paru ale to byly nie wielkie odleglosci I po pierwsze trolla sobie wypraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Jak dotad jezdzilem antykami ,jawa ok. 18 km i ural gdzies kolo 30-paru ale to byly nie wielkie odleglosci lo stary z takim skillem to ty na 125 uśniesz , przecież ty jesteś drugi błażusiak...........bierz conajmniej honde cr500 z jakimś big bore i na tunigowym gaźniku ewentualnie atk 700 intimidator w ostateczności sx 520 a już całkiem w ostateczności ( słabe muły ) xr650r ( w pełni odblokowaną ) albo sxc 625 innaczej będzie lipa .......... taki skill w terenie i 125 harda chce zmarnuje się chłopisko... Edytowane 5 Października 2015 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Wypraszaj sobie, co chcesz! A i moto kupisz jakie będziesz chciał, ale nie pisz farmazonów, kiedy Twoja kariera motocyklisty to parę rundek na Jawie i Uralu...Ja wsiadając z Bandita 1200 na czterosuwową 250-kę byłem ogromnie zaskoczony jak to idzie, a co dopiero hard enduro! Ogarnij się chłopie, i jeśli chcesz w zdrowiu doczekać starości, to nabierz więcej pokory i zdobądź doświadczenie...Jesteś młody i jeszcze na wszystko przyjdzie pora. Kup sobie 125-kę i trenuj, a po dwóch sezonach będziesz mógł coś powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Mam 16 lat i pasuje so szkoly dojezdzac czasem i tez troche ze wzgledu na mame 'bo sie zabije na wiekszej pojemnosci" ,btw sa jakies hard enduro z innych firm w 125 z ponad 40km ?Ja znam tylko Pongo Konga. Ma chyba 45 koni mocy. Powinien na początek ci wystarczyć Edytowane 6 Października 2015 przez mongor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 bzdury piszecie kx500 to moim zdaniem absolutne minimum dla kogoś tak obcykanego Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) lo stary z takim skillem to ty na 125 uśniesz , przecież ty jesteś drugi błażusiak...........bierz conajmniej honde cr500 z jakimś big bore i na tunigowym gaźniku ewentualnie atk 700 intimidator w ostateczności sx 520 a już całkiem w ostateczności ( słabe muły ) xr650r ( w pełni odblokowaną ) albo sxc 625 innaczej będzie lipa .......... Ja w takich wypadkach polecam dwa sprzęty: KX 500 (ale to słaba pytoza), więc prędzej celuj w Maico 700. Edytowane 6 Października 2015 przez _Monter_ Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi