thors Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 je*łem jajami w siodło, spuchły, zrobiły się sine i sikałem krwią. Nie poszedłem do lekarza, załatwiłem diagnizę na telefon. Nie Dominik rozwalileś mnie tym tekstem doszczętnie buhahahhahahahhaPozdrawiam i uważajcie na klejnoty hehhehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No wiec przyszła kolej na mnie, wypiłem pare piwek jade sobie polną drogą jade tak około 40 podchamowałem nagle czuje ze nie jade moto na mnie lezy cos cała lewa strona mnie boli to wastałem podniosłem moto otrzepałem sie i niewiele mysląc pojechałem dalej do domciu :mrgreen: po dzień dzisiejszy nie wiem jak :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No wiec przyszła kolej na mnie' date=' wypiłem pare piwek jade sobie polną drogą jade tak około 40 podchamowałem nagle czuje ze nie jade moto na mnie lezy cos cała lewa strona mnie boli to wastałem podniosłem moto otrzepałem sie i niewiele mysląc pojechałem dalej do domciu :mrgreen: po dzień dzisiejszy nie wiem jak :roll:[/quote'] Ojj nie ladnie, na moto po brovarach... miales wiecej szczescia niz rozumu :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Powiem tak: gdybym coć takiego zrobił (wątpie bo nawet na kacu nie jeżdze motocyklem) to wstydziłbym się opisać to na forum :? Pomyśl sobie co by sie stało gdybyś wtedy kogoś potrącił!? Dla mnie to jest niepojęte :clap: PS: Już chyba wiem czemu masz taką ksywke (bols2) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 jeszcze nigdy nie wsiadłem na moto po piwku w auto tez nie nawet na kacu nie siadama raz wsiadłem na moto po piwku ale tylko do zdjęcia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Nie to nie jest (w sumie troche jest) tak jak myslicie pojechałem na ognisko ale tam jechało sie w sumie blisko i polnymi drogami raczej ryzykowałem swoim zdrowiem i wiecej raczej tak nie zrobie .PS Bols nie jest od wódki (no moze troche) tylko od nazwy mojego psa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi