DiDA Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Witam! W/w motocykl nieregularnie pali od kopki, za to nigdy nie ma problemów aby odpalić na popych. Motor nie zawsze odpali po przestanej nocy, czasami się udaje, czasami nie. Próbowałem na noc zakręcać kranik, a rano przed odpaleniem dać na ON, bo myślałem, że gdzieś się leje paliwo i zalewa, ale znowu: raz zapali a raz nie. Ciężko mi ocenić, co to, bo tak jak w tytule: dzieje się to nieregularnie. Ale zawsze po nocy lub dłuższym postoju. Za to jak już odpali to jest dobrze. Any suggestions? Z góry dziękuję :) Edytowane 17 Września 2015 przez DiDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 może tłok już się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Podładuj akumulator i zobacz Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 a jak nie uda się zapalić zimnego z kopa to świeca sucha czy mokra ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi