JanuszK30 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam jestem posiadaczem hondy cbr 600 od 2 miesięcy kupiłem ją i padł mi silnik wymieniłem na używany na dniach podobno z przebiegiem 17tyś mil przełożyłem sprzęgło,Koło zamachowe rozrusznik podłączyłem akumulator do rozrusznika i nic nie pali nawet nie kręci nic się nie dzieje.Wiatrak od chłodnicy chodzi normalniepo co? Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stunter995 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 po to żebyś się pytał.rozrusznik zaczął kręcić jak podłączyłem przełącznik do świateł :) lecz teraz mam kolejny problem iż jest strasznie mała iskra i motocykl nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Hehe, z takim podejściem to powodzenia życzę z uzyskaniem jakichkolwiek porad. Na stuntpoland nie nauczyli kultury? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 po to żebyś się pytał. rozrusznik zaczął kręcić jak podłączyłem przełącznik do świateł :) lecz teraz mam kolejny problem iż jest strasznie mała iskra i motocykl nie pali zwiększ przerwę na elektrodach to będzie większa :biggrin: Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stunter995 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Hehe, z takim podejściem to powodzenia życzę z uzyskaniem jakichkolwiek porad. Na stuntpoland nie nauczyli kultury?Co do kultury to nikt mnie nie musi jej uczyć :) przerwa jest dobra po prostu jest słaba iskra czy może to być coś od elektryki ? np. kabelki przerwane czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 ta "słaba" iskra własnie taka ma być po to żebyś się pytał, bo właśnie tak wygląda iskra w japonii.... kup dwusuwa z PRLu to będzie znacznie większa... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Co do kultury to nikt mnie nie musi jej uczyć :) przerwa jest dobra po prostu jest słaba iskra czy może to być coś od elektryki ? np. kabelki przerwane czy coś?Jednak powinien. Ja myślę, że " czy coś". Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jaki stan akumulatora ?Przejrzyj sobie polaczenia masowe.I nie pyskuj w mechanice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi