Baba Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiesz, jak masz sensownie (w możliwie najniższym) punkcie środek ciężkości umieszczony a auto nie jest wieżowcem (na ch*j Ci metr miejsca między łbem a dachem?) to naprawdę trzeba się postarać żeby się zrolować. Ale takim całkiem seryjnym to nie jeździłam, to nie wiem...Ale tak, grzeczny Misio z Ciebie, że rację przyznajesz starej babie (doświadczonej, hoho, ale nazwał :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wiesz, jak masz sensownie (w możliwie najniższym) punkcie środek ciężkości umieszczony a auto nie jest wieżowcem (na ch*j Ci metr miejsca między łbem a dachem?) to naprawdę trzeba się postarać żeby się zrolować. słońce akurat robiąc sobie podsufitkę na takiej wysokości żeby np forumowy klaudiusz wsiadł bez problemu szałowo nie podnosisz środka ciężkości, mnie bardziej chodzi o lift , jakiś czas temu na żwirowni była taka zmota piec v8 lexusa , buda od toyoty i oczywiście taki lift że ja przy 176 cm wzrostu zderzak miałem na wysokości brody , to nie powiesz mi że on środek ciężkości ma niżej albo w tym samym miejscu co powiedzmy niva czy jakaś kompletna seria ? wiadomo takie koła i mosty też ważą , ale generalnie myślę że lift niekorzystnie podnosi środek ciężkości i raczej zmota będzie bardziej wywrotna niż seria, aczkolwiek co ja mogę wiedzieć po zabijaniu jak mój offroad autem kończy się kałuży :D kiedyś szarpnąłem się na rzekę libero , dobrze że utknąłem przy brzegu w pozycji jak grzybiarka przy przelotówce -dupą do wiatru a nie na środku bo pewnie bym zalał silnik i nie byłoby libero :D Ale tak, grzeczny Misio z Ciebie, że rację przyznajesz starej babie (doświadczonej, hoho, ale nazwał :wink: ) kwiatuszku mnie chodziło bardziej o doświadczenie w offroadzie , ale w tym co myślisz też pewnie w tym wieku :D w sumie tam też jest offroad , ślisko , ciasno ale zajebiście :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi