Crovcia Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam mam bardzo ważny problem, otóż w mojej wrce rozwalił sir wydech i teraz pytanie, czy wydech od yzf 450 2006-11 podejdzie do mojej wrki 2005? I wgl. Czy ma ktoś pomysł skąd skombinowac taki wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wydech znaczy końcówka, dolot, czy kolektor? Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Czy ma ktoś pomysł skąd skombinowac taki wydech? Pogadaj z Edziem Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Z ciekawości zobaczyłem jak to wygląda na oryginalnym schemacie i chyba nie będzie pasował, wygląda na to że rura która idzie do kolektora w yzf jest krótsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 chyba nie będzie pasował, wygląda na to że rura która idzie do kolektora w yzf jest krótsza. Raczej na pewno nie będzie pasował.YZF-a od 2006 wychodziła w aluramie. Crovcia ma wr-ke z 2005,która jest na stalowej ramie.Inne są stelaże,a na stelażu są uchwyty do komina. Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 w ogóle ciekawe co się rozwaliło bo mnie się wydaje że wydech w 4T jest w zasadzie w całości naprawialny.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No jest rozbieralny, wystarczy rozwiercić nity bo chyba wszystkie tłumiki do crossów są nitowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi