michala Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Czas pochwalić się moim sprzętem... Jajko posiadam od 3 lat jednak jako że nie mogłem się zabrać za zrobienie prawka to bardzo niedużo nim jeździłem. Od 2012 roku kiedy je kupiłem przejechałem tylko 500 km. W ostatnim czasie zebrałem się w sobie i w zeszłym tygodniu podszedłem do egzaminu na A, udało się za pierwszym razem także teraz jajko będzie w ciągłej eksploatacji i mam nadzieję że będę nawijać masę kilometrów. W chwili obecnej przebieg 20.600 km. W najbliższym czasie planuję wymienić opony i zamontować kufer centralny.Przebieg myślę że oryginalny, po zimie nie odpalane ani razu przez dobre 8 miesięcy odpalił dosłownie po chwili bez żadnych specjalnych zabiegów :) Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Fajny szerszeń :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Dlaczego ten model jest nazywany JAJKO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dlaczego ten model jest nazywany JAJKO ? Popatrz od przodu na reflektor w tym motocyklu a zobaczysz, że wygląda jak 2 jajka obok siebie (takie od kury, nie mylić z innymi) :) Za to jego poprzednik, czyli GSX-F robiony od 1988r jest nazywany imbrykiem albo czajnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 No i to samo tył . Okrągły jak jako. Ale miałem taki model i mi akurat się podobał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Można też rzec, że masz jedno jajko... ;)Gratulacje zdanego prawka. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi