Gość dreamof Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Myślę, że nie wiem...bo chyba zboczyliśmy z tematu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Myślę, że nie wiem...bo chyba zboczyliśmy z tematu:Pzboczylismy na pewno :icon_razz:Tylko tutaj tak to jest za zawsze wszystko konczy sia na dupie .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Eh, wiedziałem że Majki nawiąże do tego "zboczyliśmy", no po prostu nie mogło byc inaczej, zupełnie jak Docent Fiutt :laugh: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 zboczylismy na pewno :icon_razz:Tylko tutaj tak to jest za zawsze wszystko konczy sia na dupie .... Ale ten temat sie jeszcze nie skończył:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ale ten temat sie jeszcze nie skończył :) Alez oczywiscie !!!!Sadze ze zaczał dopiero nabierac rumienców :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 gdzie te rumieńce, pytam zatem?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Zapytaj Majora bo ja tu tylko goscinie a On wiedzie prym i gra pierwsze skrzypce :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Chyba oddał komuś pałeczkę:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Touché :) Ciekawe czy i tym razem będzie skojarzenie z seksem :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Weźcie walnijcie coś śmiesznego dzisiaj bo już nie wyrabiam z tym dniem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ciekawe czy i tym razem będzie skojarzenie z seksem :D :icon_mrgreen: :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Noooo dobry film:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No, dobry i momenty są :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 momenty na skojarzenia?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi