Amado84 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Hmmmm oki ja rozumiem ze dobrze eksploatowany egzemplarz wytrzyma więcej tylko bardziej chodziło mi czy zakup ktm z przebiegiem 40000 km to dobru zakup czy taki egzemplarz nie będzie wymagał remontu silnika ze względu na zużycie pierścieni tłoka czy innej części która trzeba wymienić w egzemplarzach z takim przebiegiem bo już czas / bolączka modelu z takim przebiegiem itp. (osoby mające ktm z takim przebiegiem proszę o komentarz cz z jednostka dzieje się coś niepokojącego ) parząc a ogłoszenia osoby się pozbywają ktm mające powyżej 35 tysięcy km i tez nie widziałem w ogłoszeniach żadnego który posiada po wyżej 50tysiecy km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 3 minuty temu, Amado84 napisał: parząc a ogłoszenia osoby się pozbywają ktm mające powyżej 35 tysięcy km i tez nie widziałem w ogłoszeniach żadnego który posiada po wyżej 50tysiecy km Dziwne, co nie? 🙂 Duke 125 istnieje na rynku od ponad 10 lat i nikt w PL nie ma na liczniku > 35 000 km. Ale dziwnym trafem u naszych zachodnich sąsiadów pierwsze z brzegu ogłoszenie Duka i nastukane 55 000 km https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=337283712 Nie zdziw się jak 90% tych Duków z OLX ma 2x tyle co widać na liczniku. No chyba, że ktoś ma od nowości z salonu to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amado84 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Jeśli ktoś jeszcze by chciał się wypowiedzieć zapraszam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi