Limo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Właśnie fajna. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Właśnie fajna.Tak na wszelki wypadek, żeby za pariasa nie wzięli? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nie każdy ma tak jak Ty :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 W sensie, że jest mi tak dobrze?No, pewnie.Może dlatego właśnie, że nie używam odzieży do komunikacji z otoczeniem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 W sensie, że nie każdy ma "krakowski" tok rozumowania :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Niektórzy to maja problemy, naprawdę :) Nie sądziłem, ze głupia koszulka moze byc obiektem tak daleko posuniętego wnioskowania. Visuz, potraktuj ja na równi z wieszaniem gumowego kurczaka na motocyklu/samochodzie, albo napisu "Niemiec płakał jak sprzedawał". Akurat ja nie mam żadnego, to wymyśliłem koszulkę. Chociaz sensu wkładania za szybę tablicy z napisem "Marian" tez nigdy nie zrozumiem. ;) Mariusz, musielibyśmy pogadać przed zima, chociaz ja bym sie nie podjął, tylko właściciel warsztatu. Aczkolwiek obawiam sie, ze cenę jaka krzyknie bedziesz mógł opowiadać pozniej jako anegdotę, bo w Twojej okolicy znajdzie sie wielu takich, ktorzy "odjebia na mikado" za klocka i różnica dla przeciętnego podziwiacza bedzie niewielka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A po co się wiesza gumowe kurczaki na moto? Może mnie ktoś uświadomić? Nie słyszałem o tym wcześniej :). Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 No wlasnie po nic / dla jaj / zeby jakos odizolować sie od modnych ostatnio motocyklowych festyniarzy z buraczanymi minami. A po co sie montuje lisia kitę, skrzydła niczym husaria albo czapkokask? :) Tez po nic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi