enduro_boy Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 lekarze mówią że noga po roku rechabilitacji powinna wrucić do sprawności ale w jakim stopniu to nie wiem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 w k**we przez debila tyle sie nacierpiałeś i nadal cierpisz :| współczuje i oby mnie nigdy takie coś nie dopadło :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 w k**we przez debila tyle sie nacierpiałeś i nadal cierpisz :| współczuje i oby mnie nigdy takie coś nie dopadło :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dołaczam się do życzeń choc wole nie miec takich okazji i oby jak najmniej!Chyba w kazdym miescie jest takie skrzyzowanie!U nas w ciągu 2 tygodni 3 motory poszły do kasacji z jednego skrzyżowania przez ślepote kierowców (ja też przacuje jako kierowca zawodowy)! Powodzonka i szybkiego powrotu do zdrowia!A moto się niemartw! :-)"DAMY RADE"- moje moto przewodnie! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 yyy:buttrock:życze szybkiego powrotu do zdrowiamusze jak najszybciej kupic sobie buty ,bo mnie narazie na nie nie bylo stac; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No niezamilo sie czyta twojego posta i oglada twoje fotki ..... Mam nadzieje ze @ll bedzie ok i niepoddasz sie i bedziesz nadal smigal z rozwaga po naszych pieknych polskich drogach. Powodzonka zycze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No współczuje bardzo......mam nadzieje, że z noga bedzie dobrze :!: bo moto da się naprawić na pewno, a z nogą tak łatwo nie jest :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No..brachu, nic tylko wyc, a jak smigaja katamarany w Gorzowie i jakie sa tu drogi - wiem bo mieszkam w tym miescie.jestem przekonany ze wszystko bedzie Ok, i w nastepnym sezonie moze gdzies smigniemy razem :buttrock: www.motocyc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 bo moto da się naprawić na pewno, a z nogą tak łatwo nie jest Noga sie zrośnie, a motocykl nie :buttrock: Tak na serio to zycze Ci duzo wytrwałości, cierpliwości, pokory, zdrowia, rozsądku,pogody ducha i ......kasy :mrgreen: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No i ja też dołączyłem po ostatniej niedzieli do tych kończacych sezon z nie własnej woli! Co prawda nie tak jak Enduro Boy ale też bark unieruchomiony!Ale Damy Rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Wspłuczuje bardzo :? Ten koleś powinien stracić prawko a ty powinneś dostać z 10tyś odszkodowania i było by SI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Damn, nie cierpie wypadkow na ktore nie mamy wplywu - z winy osob 3ich. Zycze ci szczerze powrotu do biegu, moto odkupisz mam nadzieje z DUZEGO odszkodowania... mam takze nadzieje ze sprawca dostal solidnie po tylku... Trzymaj sie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 dokladnie wczoraj widzialem taka sama sytuacje jak Ty opisales, z tym ze na szczescie katamaran nie jechal zbyt szybko. gosciu strzaskal troche moto ale jemu sie nic nie stalo.. ech.. wspolczuje Ci bracie, te zdjecia wygladaja nie za fajnie :( mam nadzieje ze noge Ci wyrehabilituja w 100%, a za odszkodowanie bedziesz blizej kupna nowego moto.aha no i zeby mamuska pozwolila jezdzic! pozdrawiam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 dlatego ja nie lubie asfaltów i staram sie ich unikać off-road jest bezpieczniejsz a tor już w ogóle nawet drzew nie ma :( życze powrotu do zdrowia i kupna nowego moto a co do końca sezonu to jestem z tobą znowu wypadło mi kolano a i nadszedł czas na sprzedaż CZ wiec moto umyte czeka na kupca pozdrawiam napewno sie dobrze zrośniesz rehabilitacja i bedzie dalej jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Wszystkiego najlepszego powrotu do zdrowia i w przyszłym sezonioe nowego lepszego moto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi