Pitu Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Pytanie mam proste. Co sądzicie o tym sporcie, jakiej drużynie kibicujecie, którego zawodnika lubicie i w ogóle. Może chodzicie na mecze, lub ktoś kiedyś trenował ten sport... :?: Jeśli o mnie chodzi, to najbardziej lubię CKM WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA, staram się chodzić na ich mecze (obecnie tylko w Częstochowie, na wyjazdowe nie mam czasu i kaski). Moim zawodnikiem NUMBER ONE jest oczywiście Grzesiu Walasek ;) i Rune Holta (pobity podczas ostatniego spotkania :P ) Ja nigdy nie trenowałem, ale xxx lat temu mój tata próbował swoich sił, lecz tylko na treningu się skończyło.Pozdrawiam fanów czarnego sportu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 no ja nie mógłbym być za innym klubem niż CKM :-) Żużel emocjonujący sport, chciałbym spróbować ale na dłuższą metę to raczej nie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 No to może się kiedyś na stadionie spotkamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Jarek Hampel, Jarek ;) :P Każdy chyba wie że Atlas to jest potęga :-) P.S. >> w ogóle << Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 No ale zauważ, że wasz trener - Marek Cieślak - jeżdził kiedyś we WŁÓKNIARZU :-) I kto jest potęgą ;)Pozdrówki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 a ja mam żuzel u siebie w Bydgoszczyi często dochodzi do walk wręcz np. z toruńskim Apatorem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Kiedyś jak byłem na meczu WŁÓKNIARZ:APATOR to aż musiała policja interweniować :-) Ach, te Krzyżaki... (chociaż nie powiem, bo jeżdzą bardzo dobrze - tylko kibicie jakby ze stadionu piłkarskiego ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Unia Tarnów - zaraz sobie wrogow na forum narobie :-D najbardziej lubie Marcina Rempale i Rikiego oczywiscie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 O!widze, ze wiesz co miałam na mysliZgadza się kibice Apatora bardzo przejmują się rolą pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 rybson: czemu wrogów :?: Chociaż powiem Ci szczerze, że bracia Gollobowie w ogóle mnie nie intersują. Tomek jeżdzi dobrze, ale jego czas niedługo się skończy... ;)renata: pięknie powiedziane 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Masz pitu racje TYLKO WŁÓKNIARZ Natomiast "gwiazdy" typu gollob to zupełnie inna sprawa. Dla mnie to jest koles cienki w uszach i tylko dzieki drogiemu motocyklowi jakos udaje mu sie wygrywac ale nic poza tym. Natomiast ludzie typu krzyzaniaki - wszystkie bez wyjatkow to juz towazycho ponizej krytki. poprostu dno. :-x :-x :-x Rozne rzeczy działy sie na torach i rozne dziwne zachowania na torze typu popychanie podjezdzanie i inne zakładki ale nigdy po glebie nie kopie sie lezacego zawodnika. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Unia Tarnów ;) to jest to :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 ja z racji położenia jestem za Fularem-Gniezno 8) Są w drugiej lidze,lecz mają dużą szansę na pierwszą ;) W maju byłem na meczu i to jest to :!: Zawodnik ,to może być tylko jeden JAREK HAMPEL :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 GKS Wybrzeże - oczywiścieA tak pozatym tylko żużel. Weekend bez niego weekendem straconym. No i głównie liga bo tu są prawdziwe emocje. GP zaczyna mi się trochę nudzić. Tym bardziej że ściga się kilkunastu, a wygrywa zawsze Ricki. Dobrze że Mały jedzie bo Gollob się chyba kończy. Natomiast ludzie typu krzyzaniaki - chyba o Kasprzaków Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Weekend bez niego weekendem straconym. Pięknie powiedziane :-) A kto według was w tym roku będzie drużynowym mistrzem Polski ?Obecnie na pierwszym miejscu Apator' date=' ale Atlas i Włókniarz są niedaleko... P.S - tutaj macie tabele ekstraligihttp://zuzel.interia.pl/ekstra/tab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi