demoralizer18 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mam suzuki rm 250 95r 2t. Motocykl wkreca sie ledwo do 4tys obr na minimalnym gazie po dodaniu większego gaśnie nie ma mocy, zrobilem remont tj. tłok wossner lozysko igielkowe prox wsadzilem nowe uszczelki cylindra nadal to samo, zmieniłem świece iskra jest w porządku zapłon ustawiony dobrze regulacja gaźnika nic nie daje jest wyczyszczony na błysk, dodam ze kopci mieszanka 1:35 potem probowałem na 1:50 płyn u chłodniczego nie ubywa więc uszczelki pod głowicą są dobre, lewego powietrza nie dostaje..Pomóżcie co mam zrobić?.. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli regulacja gaźnika nic nie daje,to masz problem z nieszczelnością układu dolotowego.Napisałeś też,że moto kopci. Na mieszance 1:50 też ???Ubywa oleju w skrzyni ? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez DZIKOWSKI Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Raczej uszczelniacze walu w skrzyni korbowej do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 kolor świecy ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi