vasiliy Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 witam po tym sezonie napewno czeka mnie wymiana gumy z tylu. bylem w krakowie w motorfanie i troszke sie przerazilem - 475 zl za Dunlopa ... tyle kasy wydac na opone to napewno nie dla mnie. czy mozna wykombinowac jakas tansza opcje ?jak tak to gdzie i za ile - no i jakiej marki ? za pomoc wielkie dziekipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 vasiliy ofert jest wbrud Zalezy czy chcesz kupic nowa czy uzywana no i jaki rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 kurde rozmiaru zapomnialem napisac: 110/90 16 polowal bym na nowa - uzywanej nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Heidenau są tanie całkiem przystępne cenowo, mogę sprawdzić ile kosztuje ten rozmiar (sprawdziłem - 203 zł). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Pawel co to sa za opony Heidenau ? Dobre jakosciowo ? Jakiej produkcji i czy wiesz co ludzie mowia na temat tych opon ? 203 zl mnie juz calkiem satysfakcjonuje o ile mozna tak powiedziec gdy ma sie tyle wydac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Opony niemieckie, nowośc na naszym rynku, opinie jak na razie niezłe, dobre do wolniejszych sprzętów, bo do szybszych nie maja odpowiedniego indeksu predkości (najcześciej jest to H czyli do 210 km/h). Na pewno to lepsze niż leżakowane 5 lat strucle o podobnych właściwościach. Dostępne u mnie (możliwy montaż) lub w sklepie internetowym w dowolne miejce w kraju : http://www.motorad.pl/ Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 dzieki za informacje - najprawdopodobniej zdecyduje sie wlasnie na ta opone. jak ktos ma jeszcze jakies propozycje to prosze pisac - bede wdzieczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 A moze jeszcze jakies tansze :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 A moze jeszcze jakies tansze :?: :) no ja mam, płaciłem ostatnio 70 zł za nowe Tersusy R12 135 / 80,ale teraz proponowałbym nieco droższe Frigo jako że zima już niedługo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Hmm... jakas strona z rozmiarami tej Dębicy Tersus :?: Tak dokladnie to 110/90 16 mnie interesuje ale na tych stronach ktore widzialem raczej takich nie bylo (??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Vasiliy na 16ki widzialem kilka niedrogich opon. http://www.jotte.pl/maxxis.html bo to juz chyba za slabehttp://www.skuter.torun.pl/opony.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Vasiliy na 16ki widzialem kilka niedrogich opon. http://www.jotte.pl/maxxis.html bo to juz chyba za slabehttp://www.skuter.torun.pl/opony.htmdzieki Rozku ale nie ma niestety mojego rozmiaru :evil2: . Zdecyduje sie pewnie na Heidenau'y,skoro Pawel je poleca bo cena nie jest wygorowana (aczkolwiek jeszcze bede sie napewno orientowal). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Hmm... jakas strona z rozmiarami tej Dębicy Tersus (??) :roll: rozumiem, że w pogoni za low buget gotów jesteś na każde poświęcenie. Niestety Tersusa nie kupisz, no chyba, że założysz felgi od katamarana :buttrock: . Natomaist Frigo na lato nie polecam :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 rozumiem, że w pogoni za low buget gotów jesteś na każde poświęcenie. Niestety Tersusa nie kupisz, no chyba, że założysz felgi od katamarana to znaczy ze to opona do katamrana ? :D wlasnie cos tak przeczuwalem bo na stronach oferujacych opony byla w dziale samochodowym "na lato" ale skoro Adas dal taka propozycje to mysalem ze jest tez Tersus na moto... echh :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi