adas7 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Kurde adas7,tak się napaliłem na X-sa,a tutaj taki klopsik :mrgreen: Widzę,ze koszty utrzymania tego typu sprzętu sa ogromne :| Chyba jednak rozejrzę się za czymś inym :mrgreen: Ja poprostu lubie ostrą jazde i zakręty, dlatego sprzedałem i szukam teraz 954. Jeżeli bedziesz sie obchodził delikatnie z cięgnami hamująco przyspieszającymi to eksploatacja nie powinna przekroczyć 130% kosztów exploatacji np cbr 600. To się tyczy również paliwa min 7, przeciętnie 9, max 15 (300+). Chociaż przy 260 zarówno 600 jak i XX palą po 10l :(. Tyle że 600 to ostatnie poty i manetka wykręcona na max a w XX to dopiero polowa gazu, druga połowa idzie na pokonanie następnych 40km/h i pożera następne 5l/100km. Co do spokojnej jazdy to zapytaj długiego jemu pali 6l i chyba się nie zużywa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 W ZZR 1100 na łańcuchu DID a przejechałem ponad 35 tys km. ale był to najmocniejszy dostępny łańcuch...dokładnie... duże ciężkie maszyny zużywają o wiele szybciej napęd...a jesli chcesz jeszcze pośmigać na gumie to masakra...inaczej już ma się sprawa z nowej generacji super sportami, gdyż mimo dużej mocy ich waga jest nie wielka i łańcuch nie przenosi już aż tak dużych obciążeń...mój Zygzak na sucho ważył 230 kg. czyli 50 - 60 kg więcej niż sportowe motocykle produkowane obecnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Hmm mój GSXR też przy ostrym pałowaniu wcinał 15 litrów benzyny :mrgreen: Ale co do łańcucha napędowego to faktycnie maszyny o duzej mocy i dużej pojemności silnika zużywają takie elementy jak klocki,gumy i napędy 2-3 razy szybciej i tutaj się z tym zgadzam bez dwóch zdań :mrgreen: No ale skoro adas mówi,ze jak będe się spokojnie z bryką obchodził,to zużywac się prawie nie bedzie, tak jak Długiemu :mrgreen: Biorę X-a :mrgreen: A Ty adas to wstretny pirat jestes i lancuchy cie nie lubia :mrgreen: Pozdrawiam :( Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ale ja je będe tak długo lubił, aż one mnie polubią :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi