ruda0506 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam :) Moja kochana siostra w kwietniu wychodzi za mąż, a ja jako idealna druhna chcę zorganizować dla pary młodej niespodziankę - oboje zajarani motocyklami :).... Niestety ja nie jeżdzę motocyklem, ale zwracam się do Was z gorącą prośbą :) Czy byłby ktoś chętny wziąć udział w eskorcie motocyklowej 25 kwietnia 2015r. ?Ślub o godzinie 17 w Jedlni Kościelnej za Radomiem. od kościoła do sali jedyne ok 300 metrów, ale od domu panny młodej do kościoła ok 17 km ;-) Mam nadzieję, że zgłoszą się zainteresowani. Dla każdego uczestnika mały %% podarunek :) Pozdrawiam, ruda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 25 Motocykliczas: 3 godzinykoszt: 2500 zł Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Powiedz siostrze, żeby brała ślub w Chesterfield - to może podjadę na chwilę. Jak weźmiesz ze sobą wiadro piasku, to możesz liczyć nawet na palenie gumy :). Zrobię to za 2000zł, ale tylko jeden motocykl i jedna godzina.Do stawki należy doliczyć podatek VAT 40%. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ja odpadam.Miał byc motocyklowo dla motocklistów,a pozostali jak wyżej.Charytatywnie możemy podjechać i pokazać motocykle temu dzieciakowi na którego zbierana była kaska w niedzielę i widoczna aukcja na facebooku.Wolny kraj może ktos ma ochotę.Tylko co za frajda później dla motocyklisty skoro co 3 ślub z eskortą ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jak lub, to tylko w Las Vegas i problemu z rozwodem później nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 To po co brać skoro zakłada się ewentualnośc rozwodu.Jak nie masz 100 % pewnośći to nawet pod ołtarzem daj dyla.Własnie zaświtało.Możesz wpłacić 2000 zł tak w promocji na konto fundacji dla tego chorego dzieciaka,a ja dam prawie 100 % gwarancję że będzie min 20 moto jesli nie będzie lać. :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nigdy sie nie ma 100% pewności, a Ci co mieli już dawno po rozwodzie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zaczyna się sezon na eskorty, brak ładowania i nie mogę odpalić po zimie .Podam rozwiązanie dla 90% przypadków z problemem ładowania i odpalenia. Wymienić akumulator i świece.A co do eskort...Klodu podał rozwiązanie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nigdy sie nie ma 100% pewności, a Ci co mieli już dawno po rozwodzie :DA można mieć wielokrotnie 100% pewności ? :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A można mieć wielokrotnie 100% pewności ? :DTak. To jest bigamia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jak bigamia (a hooy tam , niech i tak będzie ) ? :D Raz po razie :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zostało poczekać na odzew siostry założycielki ....tematu. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No i chyba po sprawie - brak odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 hehehe zbiera kasę dziewczyna ;) Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Qrde żebym wiedział, że tak tanio można będzie sobie eskortę załatwić to bym ze ślubem się wstrzymał jeszcze te parę lat... Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi