cycoh Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Diabeł ogonem zakrył, nie mogę znaleźć kluczyka od Kawasaki ZX10... Przeszukałem wsio, prawdopodnie oddałem go z samochodem... Mam pytanie jak dobrać się do stacyjki by go odpalić.idzie tam 5 kabelków, zapomniałem które zewrzeć by go odpalić. Ubiegając pytania: nie chce ukraść sąsiadowi motocykla :)Moto stało z 2 lata nie odpalane i chciałem zobaczyć czy to zadziała :) Kluczyk moge dorobić na podstawie staycjki, bądź zamka baku, ale wcześniej chciałem pogrzegać przy kabelkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jestem pewien, że modlitwa do św. Antoniego pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Kolego, poszukaj schematu elektrycznego i dojdziesz jak odpalić. To nic trudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jeśli masz immo to możesz zapomnieć o odpaleniu bez kluczyka. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 dobra poradziłem sobie. nie mam immo bo moto z lat 80. Prosty temat był :) chwilowo jest na śrubowkręt płaski Jestem pewien, że modlitwa do św. Antoniego pomoże Od razu poproszę o rozum dla Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Dzięki. A, i nie zapomnij, tym śrubokrętem, się przeżegnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Marca 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 dobra poradziłem sobie. nie mam immo bo moto z lat 80. Prosty temat był :) chwilowo jest na śrubowkręt płaski Od razu poproszę o rozum dla Ciebie :) Niemniej, mogłeś nie rozwalać stacyjki. Dobry klucznik dorobi klucz do stacyjki bezproblemowo i w miarę tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 nie rozwalałem tylko ją rozkręciłem. i dostałem się do samej kostki. Stacyjka jest cała i sobie kiedyś to dorobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Marca 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 OKI, myślałem, że wsadziłeś śrubokręt w stacyjkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trop122 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 kiedys miałem taki problem za granicą,aby dorobić kluczyk do stacyjki poprostu wyjąłem cała stacyjkę zawiozlem do serwisu,na drugi dzień odebrałem stacyjkę z dorobionymi 2 kluczykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi