thors Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 No chyba ze glowica od junaka jest jakas dziwna, ale mysle ze sie da.Przynajmniej w mojej yamie sie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 Przeczytaj PW , wysłałem dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 PIPCYK JAK MASZ JAKIES FOTO GLOWICY ALBO KONSTRUKCYJNY,CZY Z DOKUMENTACJI TO PODESLIJ BO ZACIEKAWIL MNIE TEN TEMAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 PANOWIE MALE SPROSTOWANIE LEPIEJ JEDNAK CHYBA ZTOCZYC GLOWICE W PRZYPADKU JUNAKA ,BO TANIEJ BEDZIE I WYGODNIEJ ZE WSGLADY NA UZEBROWANIE GLOWIC.NO CHYBA ZE KOGOS STAC NA UCHWYT SPECIALNY,CZEGO SIE RACZEJ W POJEDYNCZYM ZABIEGU NIE STOSUJEALE JAK KTOS MAM MOTOCYLK CHLODZONY CIECZA I MOZE LADNIE POSTAWIC GLOWICE NA STOLE TO POLECAM FREZOWACPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 Panowie.Czy was wszystkich dopadło przesilenie wiosenne? Czy jeden musi powielać błędy drugiego? Czy to jest czat na którym mozna wypisywać wszelkiego rodzaju pierdoły jakie się w mózgu zrodzą? Przeczytajcie pierwszy post, a potem dopiero zastanowcie się co napisać lub w ogóle nie piszcie jeżeli wiedza któregoś jest na poziomie " wiem bo widziałem w TV na serialu Made in Brasil". Po raz ostatni prosze, zachowajcie umiar bo naprawdę będe tego typu posty wykasowywał!!!!!!! Wiem że to sk**********o ale może to wreszcie przyniesie jakiś skutek.Zaczeło się od pytanie o planowanie glowicy a juz mamy opinie o odlewaniu tłoków, szlifowanuiu na płaszczyznówce i udarowym nożu tokarskim!!!!Czy naprawdę nie można w przystępny sposób odpowiedzieć na zadawane pytania? Jeżeli ktoś zada konkretne pytanie np. jaka ma być twardosć trzonka zaworowego lub kola zębatego to proszę bardzo można się wypowiadac obficie sypiąć danymi i metodami pomiaru twardości czy innego parametru. Tego gościa z całą pewnością nie bedzie ineteresowalo co to jest twardość ( nie pomyli jej z twardością zmrożonej wołowiny)Czasem wystarczy prosta odpowiedź nie koniecznie na poziomie uniwersyteckim. Znowu może za chwile wróci temat pompy olejowej? Oby nie..... Krzysztof tutejszy moderator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 28 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 Witam po dłużej przerwie Nie było mnie miesiąc a widzę, że już pojawili się"znawcy tematu Junaka" i wykładają swoja fachową wiedzę...Nie będe się rozwodził nad tym kto co napisał i go ośmieszał bo rzeczywiście dość już się "upisałem" w temacie pompy junaka...Ludzie! jak nie wiecie co konkretnie pisać o junaku to nie zabierajcie niepotrzebnie głosu bo tylko zamęt siejecie. Macie inne motocykle to piszcie sobie o nich, Junak to nie japoniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi