Kuba93r Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam, jestem tutaj nowy i już mam pewne wątpliwościi i parę pytań. Mianowicie mam na oku motocykl hondę cbr 125 z 2005 roku, byłem oglądac z kolegądzjsiaj motocykl i jest w nim parę rzeczy do zrobienia. Mam pytanie czy jest on warty uwagi ? http://olx.pl/oferta/honda-cbr-125-2005r-tuning-leovince-CID5-ID91vDJ.html#02428ae612 Ogólnie, motocykl bardzo ładnie odpala i ładnie pracuje, dzięki założenemu tłumikowi.Honda jest cała pomalowana na czarny/szary matowy kolor, po wewnętrznej stronie na niektórych częściach widac było, że moto było niebieskie. Wizualnie do poprawy jest przednie nadkole, które jest pęknięte. co myślicie o tym motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Po zdjęciach nie da się wiele wywnioskować. Jak pali i jeździ prosto to brać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba93r Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Boczne owiewki montowane są na takie wciskane uchwyty, z jednej strony jest on ułamany, opony na 1, max 2 sezony, a cenowo jak myślisz ile jest warta cbr w tej dacie ? 2005r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 http://olx.pl/oferta/honda-cbr-125-kat-a1-b-CID5-ID8Q3nN.html#686d7c8843Łepek ode mnie z miejscowości ma tą CBR, trochę daleko od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba93r Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 przemek96, podobna:http://olx.pl/oferta/honda-cbr-125-r-cena-tylko-przez-tydzien-CID5-ID82AID.html#a52b78d03a :) dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Widzisz jak ceny się różnią... tą kupisz za 3500 i możesz tysiąc wsadzić, a i tak będziesz do przodu w porównaniu do tej w macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba93r Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dokładnie, tym bardziej że tutaj malowanie jest tam jakies oryginalne, a nie cała malowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak masz chudy portfel to bierz oryginała - dużo łatwiej sprzedać . "Customami" się zainteresujesz w przypadku nadmiaru gotówy w przyszłości :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi