Daniel1992 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Albo źle dobrana świeca albo urwał się zawór i wbiło go do świecy ( bo tłok mało możliwe żeby uderzył w świecę jak to jeździło jakiś czas no chyba że coś pękło -korba ,sworzeń ). A odpalił z nową świecą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka9 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 nie bo nawet nie ma kompresji nic, trzymałem palec przy otworze świecy i nic nawet podmuchu, tłok pracuje. znam kolejną rzecz ktoś bardzo inteligętnie naprawił gwint helicoilem i pewnie przy robieniu tego wyszło jak wyszło poszło za głęboko, w cylindrze nie widziałem zaworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1992 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 To jak nic nie dmucha przy kręceniu to dziura w tłoku pewnie jest ,albo zawór urwany jak go wbiło w głowicę to go nie zobaczysz ,Ściągniesz głowicę to będzie wiadomo co się podziało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Niestety bez zrzucenia głowicy będzie to wróżenie z fusów. Jeszcze z ciekawości, czy ten motocykl był w bardzo okazyjnej cenie czy raczej zapłaciłeś rynkową wartość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Trzeba złożyć wizytę sprzedawcy ze "szwagrem" i oddać motocykl w zamian za kasę, grzebanie w tym nie ma sensu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka9 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 dobra sprawa się rozwiązała, poszły dwa zawory, wygląda tak jakby najpierw urwało jeden a potem urwało drugi jeden jeszcze tkwi w tłoku, drugi całkowicie zmieliło (opiłki i resztki w wydechu) zdziwiłem się ale cylider nawet nie oberwał :P, sprawa chyba do zamknięcia, tak jak mówicie trzeba będzie się pobawić ze sprzedawcą no nic. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1992 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 a mówiłem że zawory !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi