Rattek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam. Poszukuję pompy hamulcowej z tłoczkiem 12mm. Chciałbym prosić bardziej doświadczonych kolegów o napisanie, w jakich moto taka występuje.Jeśli dział jest zły to proszę o przesunięcie do właściwego.Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Chiński skuter Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Enduro/cross często mają takie średnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rattek Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Zależy mi na podaniu jakiegoś dokładnego modelu, skuter/enduro nic nie pomaga. Nie chce kupić pompy w ciemno i potem sprawdzać czy dobrze trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) A po co ci dokładnie 12mm. Do czego chcesz to użyć? Lekko inna średnica też będzie działać. 12.75mm ma xr650 Edytowane 2 Lutego 2015 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rattek Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wpadł mi w ręce kompletny układ hamulcowy od simsona, lecz pompa cieknie z każdej możliwej strony i chcę ją zastąpić podobną, do czasu kupna sprawnego oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kup obojetnie jaką pompę od kx, cr, crf, yz itp. Prawdopodobnie będzie lepiej hamować jak oryginał. Jeśli jest to jeden zacisk i do dwóch tłoczków to średnica pompy nie większa niż 13mm. Większe też będą działać ale klama będzie strasznie twarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 europejskie motorowery, pompa AJPchociaż ja bym się pokusił o brembo z kata Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rattek Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Przy głupocie znalazłem pompe z gilery runner, firma grimeca, lecz tłoczek 13mm. Kupie to na próbę, bo cena nie jest tragiczna. Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi