parabolic Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Człowieku to jest the best pomysł wsadz od wski (najlepiej ruskiej :) a bedzie ci śmigać aż kolesie z pod lipki wyleją siare :) :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 od wski (najlepiej ruskiej hahaha a gdzie ty widziales ruska wsk :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Pomysł jest spoko. Tego charta masz zarejestrowanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 nie jeszcze niue jest zarejestrowany... :) .. moze ruska "wsk" chodziło mu o mińsk 125.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parabolic Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 chodzi mi Tomaszu o wsk 125 na ktrórej jeżdziłeś jakl byłeś tu a oni mają na nazwisko ..........:) czyli o tą wsk mi chodzi a nie mińska 125 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Kolejny super pomysl na wsio-tjuning ... :) Po co rozpierniczac charta aby wsadzic jakis tam silniczek, jak mozna go zarejestrowac i spokojnie jezdzic - a w koncu do tego sa wlasnie motorowery. I niech nikt mi tu nie chrzani ze rama dlugo wytrzyma ... w motorynkach zawsze sie po pewnym czasie lamaly !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 w motorynkach sie lamaly....tylko ze motorynka ma rame blizsza rowerkowi wigry albo jubilat niz motora. A chart ma juz w miare w miare wytrzymala rame lepsze zawieszenie i.t.d tez mysle ze pare drobiazgow i ladnie wejdzie...moim zdaniem warto sprubowac. Ale ja to bym wlanie stawial na przyspieszenie..niech lata sobie 80ale bedzie mial super kopa a co do tych 100km/h to przy tej predkosci by sie rozwalil...a po drugie opony tez by padly...ogulnie fajny pomysl ale ja bym robil na przyspieszenie. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Niektorzy po prostu do śmierci nie nauczą sie myslec, bo wiesniakiem takim jak Dżawa50 to trzeba sie urodzic Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 hahha.. Tak się składa Że ja się urodziłem w mieście....(nie wiem jak ty ale ja w to nie wnikam)...Ja jestem Z Krakowa.. więc ja bym tego raczej wsią nie nazwał... :buttrock: ... Po 2.. Nie to że cię chce obraźić ale zobacz na swojego awatarka, hmm spodnie typu wytarte, lub takie jak ty masz należą do typu "Gejowskich" .. nie wnikam kim jesteś i jakie masz poglądy ale wyglądasz trochę dziwnie (nie mówię o wyglądzie zewnętrznym) ale o stylu ubierania się...Ja osobiście nie uznaje noszenia takich "gejowskich" spodni, bo z ogółu mi się nie podobają, a po 2 chcodzą w nich ludzie których nie lubię..( i ty też).. (jednak styll ubierania się odzwierciedla charakter..) i powiem ci jeszcze że jestes strasznie zaczepny.. a takich ludzi też się nie lubi..Po 3 i najważniejsze i tak będe robił co będę chciał... Mam wolną wole tak samo jak ty.. więc nie widze przeszkód czemu nie miałbym spróbować... A to czy się chce zabić czy nie nie powinno cię interesować... PS.. czy ja powiedziałem że będe to robil.. miałem taki plan.. puki co silnika od 125 nie mam i nie zanosi się abym go miał.... ale jakym miał okazję to bym brał... I H*j ci to tego... Pczciwy człeku... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 No sory ale po wygladzie ludzi sie nie poznaje. Ja chodze w kurtce skorzanej i spodniach bojowkach i co mozesz o mnie powiedziec ?? tez mnie nie lubisz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Greedo i Dżawa50 - dajcie sobie po razie i będzie spokój...temat zaraz zablokuje i się skończy. Jeszcze jedna taka sytuacja a polecą ostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Kumpel ma motoryne z cilnikiem od wiesi 125 i nawet sie tym fajnie pyrkoli tzn ja na tym mam jednego małego poblema (195 cm wzrostu :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi