kuba89 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Problem dotyczy dwóch gumowych przewodów które są widoczne na samym dole zdjęcia (najbardziej cienki i trochę grubszy), do czego one służą? Na tym cieńszym po każdej jeździe po odstawieniu motocykla do garażu zbiera się trochę wody, a po nocnym postoju można zauważyć małą plamę wody (mniej więcej 2 cm x 2 cm) na ziemi która znajduje się dokładnie pod tym przewodem i to właśnie mnie najbardziej martwi ... Dodam, że po jeździe w jesiennej aurze podczas małych mżawek. Praca silnika wzorowa, rocznik 2003, model na 2004 http://zapodaj.net/b6792eb76fbce.jpg.html>zdjęcie.JPG Edytowane 23 Stycznia 2015 przez kuba89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Odpowietrzenie baku i spust wokół wlewu ..? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Latarka w dłoń i sprawdź gdzie ten przewód się zaczyna. Nic trudnego. Stawiam na odpowietrzenie zbiorniczka wyrównawczego. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba89 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Obydwa przewody wchodzą w rame z tyłu silnika więc prawdopodobnie będą odpowiedzialne za odpowietrzenie baku i zbiorniczka wyrównawczego, jednak dziwne że po każdej jeździe a tego mniejszego sączy się mała plama jakiejś bezwonnej wody / płynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archarius Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Potwierdzam, odpowietrzenie. I potwierdzam - mój Hornet też lubił z nich kroplę uronić. W serwisówce narysowane są takie gustowne kapturki to zatykania tych rurek (mój nie miał). Poza tym żadnych innych niepokojących objawów nie było więc się tym nie przejmowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi