Skocz do zawartości

rysunek waszego motocykla na zamowienie

bozztom
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja dziewczyna kocha motocykle i potrafi pieknie rysowac,wiec pomyslelismy ze moglaby dla was wasze motocykle narysowac za jakies 60zl, bo na paliwo nie mamy a sezon jest, trzeba by pojezdzic :| wystarczy zdjecie waszego motorku wyslac do mnie... i powiedziec co i jak ma byc, moge szkic jednego przeslac jak ktos chce zobaczyc... naprawde warto miec obraz wlasnej maszynki w pokoju lub w garazu w ramce...prosze o kontakt na adres [email protected]

Może i spam , może i przesada, ale......... :idea:

Lepiej że kolega chce w uczciwy sposób zarobic na paliwo i drobne wydatki niz by miał któremus z nas np.odkrecic kierunki lub lusterka i potem sprzedac ....

Proponuje dogadać sie co do ceny i może by warto spróbować :?: Popatrzcie na to z innej strony.

Lepiej zarobic uczciwie czy kraść.

Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3

ja na to patrze z takiej strony:

otwieram konserwe - reklama

otwieram drzwi - reklama

otwieram poczte - reklama

otwieram czat - reklama

otwieram piwo - reklama

otwieram lodówke - reklama

otwieram gębe - reklama

chciałby żeby otwierając 4um nie widzieć takiego syfu

są działy gdzie takie ogloszenia mozna zamieścić i w zasadzie nie widziałbym problemu

teraz to aż sie boje zamknąć to co naotwierałem...

• 3 tygodnie później...

tez uwazam ze 60 zl to troche duzo

a za 30 PLN taka WFMke sobie powiesic w pokoju to juz jest niezle :D

niewiem czemu ale ten temat mnie nie razi, bardzoej razilo by mnie gdyby napisal wprost ze zbiera na bezyne, niech bracia motocyklisci wspomoga, bo on przynajmniej chce uczciwie zarobic na benzyne, jak ma utalentowana kobiete to niewidze przeszkod :D