cyborg78 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak, widac ze nity są toczone a nie standardy ze sklepu kute więc zapewne najpierw rozwiercono otwory żeby zniwelować owal, a dopiero potem dotoczono nity odpowiedniej średnicy Wlasnie odebrałem przesylke, przyszly tarcze sprzegla aramidowe, komplet wzmocnionych sprężyn i przekładki. Dzis po pracy rozpoczynam mycie czesci i montaz Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez cyborg78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Pol godziny temu odpaliłem silnik.. Nie pisałem nic odkad rozpoczalem montaż żeby "nie zapeszać". Jak na razie CBR-ka pochodzila do osiagniecia temperatury pracy i tyle, jutro po pracy ostateczny montaż calosci i pierwsze jazdy. Oczywiście mam cala dokumentacje zdjeciowa z montażu silnika, jak się ogarne to umieszczę gdzies do poogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Daj mu na zimnym. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Klient w srode poznym wieczorem odebral motocykl, w piątek był na wymianie oleju. Na razie spokojnie dociera silnik, na ta chwile jest wszystko w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jak spokojnie ? A to nie lepiej permanentnie odwiedzać cały zakres obrotów na docierce ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 nie błagam, tylko nie znowu o docieraniu:D Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Janosik, to jest tak: ja tez czytałem artykuly o ostrym docieraniu, i raczej wszystko co tam napisane jest prawdziwe. Ale po pierwsze- w tym silniku jest alusil na gładziach cylindrow, nie zeliwo ani nikasil wiec nie mam pojęcia czy takie docieranie można tu tez stosować bez szkody dla cylindrow i tlokow. Sprawa druga: silniki SC50 ma problem z zacieraniem się cylindrow podczas zerwania filmu olejowego, po trzecie - jeśli koles wlozyl cos kolo 8500 zl w remont silnika to to go skutecznie zniecheca do odkręcania manety od początku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi