Adrian5322 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam , mianowicie mam problem z odpaleniem silnika wtryskowego Hondy cbr 125 z 2011r , który został przerobiony na gaźnik.Problem polega na tym że silnik kręci iskra jest ,ale nie chce odpalić załapuje chwilowo razem z rozrusznikiem gdy puszczam rozrusznik on razem z nim gaśnie .Proszę o pomoc i jakieś porady na co zwrócić uwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kto go przerabial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian5322 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Przerobienie polegało na tym że wtrysk został zastąpioy gaźnikiem i elektryka od wtrysku na starą elektrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 rzeźbiarstwo i amatorszczyzna Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian5322 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 @Piotr Dudek Tak właśnie to chcialem usłyszeć,wyczerpująca odpowiedź i bardzo pomocna .Jeżeli do tego jest to forum to w nie odpowiednim miejscu się znalazłem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kolego, ale robiłeś to sam czy jakiś mechanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 kolego opisz na czym tam przerubka polegala jak zostalo to przerobione. Gaźnik regulowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian5322 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=u6wP8t17j_c&feature=youtu.beTen filmik przedstawia problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Chyba nie mowisz nam wszystkiego.Silnik byl nie ruszany ?Co to znaczy "zamieniona na stara elektryke" ?Modul z jakiej wersji ?Z filmu widze ze ten silnik ma zle ustawiony rozrzad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 A ja się zapytam, po co robić takie przeróbki? Jest jakiś logiczny powód? Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kasa. Chyba jedyny. Ale czy logiczny? Tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 @Piotr Dudek Tak właśnie to chcialem usłyszeć,wyczerpująca odpowiedź i bardzo pomocna .Jeżeli do tego jest to forum to w nie odpowiednim miejscu się znalazłem.Pozdrawiam. Tobie się wydaje że to są identyczne silniki i tutaj leży błąd a takie inteligentne posty jak wyżej świadczą jedynie o Twojej bezczelności Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi