chasseur Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dwa pytania mam, na France 4 dziś wieczorem padło krótkie info że Hołek miał problemy ze skrzynią biegów ale nic nie mogę znaleźć. I drugie pytanie, dlaczego w rajdzie moto są 450cc, czy to wymóg regulaminowy czy jakieś optymalne rozwiązanie. Też nie mogę znaleźć info dotyczących danych technicznych motocykli (ani innych pojadów, kilka info dotyczących nowej Tatry tylko znalazłem). Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 I drugie pytanie, dlaczego w rajdzie moto są 450cc, czy to wymóg regulaminowy czy jakieś optymalne rozwiązanie. narzucony odgórnie bzdurny wymóg - dla mnie bzdura bo w takich rajdach open terrain rządzą wielkie single ewentualnie jakieś lżejsze tłiny , ale gdzie czytałem że to niby względy bezpieczeństwa bo motocykle były za mocne , rajd za niebiezpieczny i takie tam sranie w banie... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRyaan Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Sonik po dzisiejszym etapie spadł na 2 miejsce w generalce. 6'49" straty do lidera, ale do końca jeszcze kilka etapów, także trzeba być dobrej myśli. Kuba Przygoński z kolei awansował na 16. Raczej już nie ma szans na podium, bo strata wynosi blisko 3h, ale kto wie, w tym rajdzie nigdy nic nie wiadomo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Sonik już perwszy w generalce! Przygoński awans na 15. W Czeskiej TV są dobre relacje. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez J.Pastor Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MancinWro Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Sonik pokazał na Dakarze, a teraz pokazuje się coraz częściej w mediach nawet w felietonach na tvn turbo czy tylko ja mam wrażenie, że nastąpiła moda na Sonika? Ciekawe na jak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi