Skocz do zawartości

softail kaszle i dlawi sie

Rekomendowane odpowiedzi

witam;;mam problem z moim Softailem Clasiciem;;rocznik 2000r wersja na gazniku;;problem polega mianowicie na tym iz dlawi mi sie on i kaszle powietrzem czasami tez tak jakby nie dostawal wystarczajaco paliwa;;;dzieje sie tak na niskim biegu przy wolniejszych obrotach;;;odpala bez problemu na wolnych gada bez ^problemu dopiero po kilku km po autustradzie jak wjezdzam do miasta zaczyna sie masakkra kaszle i dlawi sie przy 70ce 60ce zeby jechac wolniej niemozliwe;;;;;ostatnio na swiatlach parsknal mi z gaznika i zgasl;;;wymienilem juz swiece wyczyscilem filtr powietrza i w zbiorniku tez nie zadnych paprochow;;;;;chcialem mu odpowietrzyc zbiornik paliwa ale nie czaje gdzie jest jakis odpowietrznik jezli takowy posiada???moze to co z gaznikiem???prosze o jakies wypowiedzi kogos kto mial troche do czynienia z tymi silnikami

A po co skoro tam jest hydraulika.Gaźnik do rozebrania i sprawdzenia.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

no tak jak myslalem;;ze gaznik bedzie trzeba rozebrac;;;jakie swiece sa zalecane:::marka i oznaczenie dokladne

oby to nie cewka dostawała przebicie jak się rozgrzeje .

o cewce nie pomyslalem

A po co skoro tam jest hydraulika.Gaźnik do rozebrania i sprawdzenia.

miales juz taki przypadek moze?

i dlaczego dzieje sie tak tylko przy nizszych obrotach????

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

witam,,,po wyczyszczeniu i regulacji gaznika problem z kaszlem i dlawieniem sie na wolnych obrotach mam z glowy ;;;pojawil sie nowy a mianowicie problem z odpalaniem na cieplym silniku;;na zimno pali od pierwszego strzalu z malym ssaniem a na cieplo ma problem;;;byc moze ustawilem mu zbyt bogato???prosze o jakies wypowiedzi jezeli ktos mial podobny problem