DAN Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam!Znowu problem, tym razem cieknie z uszczelniaczy w przednich lagach, moto gsxr1100w.W starej gsxrze wymieniałem sobie sam i nie było z tym większych problemów, a jak jest z upsidami? 2 sprawa, nie bardzo uśmiecha mi sie jechanie 100km w jedną stronę do olka do bielska po 2 simmeringi.Niedaleko mnie jest jedna z większych hurtowni z simmeringami i bez większych problemów pewnie dostane tam takie simmeringi, tylko pytanie czy to jest to samo???Generalnie simmeringi przystosowane są do pracy przy ruchu obrotowym, a tutaj będą musiały pracować w osi góra-dół i zastanawiam się czy to wytrzymają??Jak myślicie experymentował ktoś z takimi simmeringami??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 To nie to samo, nie wiem czy samochodowe się sprawdż, tymbarddziej, że mają one specjalne wypustki mające kierować olej do wnętrza sielnika wraz z obrotami - nie wiem jak się to sprawdzi w ruchu na ladze. A co do robocizny - trochę inaczej to wszystko wygląda, sprzężyna wychodzi w takim pakiecie, inna jest kolejność składania itp, ale jak masz trochę pojęcia to dasz saobie radę :-). POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Dzieki Paweł, o to właśnie chodziło, potwierdziłeś moje obawy..... Jednak musze sobie zrobić wycieczke po simmeringi:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jeśli jesteś w stanie zrobić wymianę samemu to możesz potestować, janwyżej kuoisz oryginały... przynajmniej dostarczysz nam danych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi