Brzoz3k Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No no, zaczyna powoli wracać do życia. Jak dalej będziesz tak podchodził do tematu to będzie piękny i zrobiony jak trzeba motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziś udało mi się dopasować podkowę wału. Nie jest to prosta sprawa i trzeba się sporo nagimnastykować. A na dodatek po pomiarach wyszło że muszę dać podkładki dystanse do wyosiowania wału. W wymiarach 1.5mm na stronę . Pojęcia nie mam skąd takie nabyć. Może na magnesówce da się to dorobić. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez ventura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Może sklep z częściami do maszyn rolniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Można wytoczyć i na magnesówce przeszlifować, ale są też dostępne na alledrogo i w necie. Wpisz hasło "podkładki dystansowe" a na pewno znajdziesz źródełko części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zabrałem się za składanie silnika. Ale nie podoba mi się ten luz na widełkach od zmieniacza biegów. Sprężynę wymieniłem na nową. Ale chyba niewiele to pomogło. Bo ten luz to zarazem luz na dźwigni zmiany biegów. To ma tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Raczej tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 tak ma być Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na pewno tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dzięki Panowie, to lecę dalej z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Remont shl-ki przebiega. Z mniejszymi lub większymi problemami ale do przodu. Czego nie można powiedzieć o forum. Okazało się ze limit załączników po wrzuceniu kilku zdjęć został wyczerpany. Tak więc temat kończę, bo nie samym pisaniem i czytaniem się żyje a większość ludzi to wzrokowcy i wolą pooglądać jak to wychodzi. Tak więc dziękuje za zainteresowanie, uwagę i pomoc. Pozdrowienia dla wszytkich motomaniaków i do usłyszenia w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi