Malykrata Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Kupię cokolwiek całe moto , części literaturę itp , proszę o info ze ktos tam ma , ogólnie szukam wszystkiegoszykuje sie duży projekt z góry dziekinawiąże kontakt z posiadaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Będzie muscle ? :)Ten wpadł mi w oko jakiś czas temuhttp://allegro.pl/kawasaki-z1f-kz1000-1978r-i4591062803.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Szykuje sie kolekcja .... Mam chęć na stara wyścigowke ,mam rickmanowskie owiewki , plastiki , chromowana rame , brakuje mi dawcy . W domu stoi już r2 i ST kolejna miłe widziana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No no to chyba na wiosne musze sie wybrac do lomzy poogladac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Zapraszam serdecznie , browar sie chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 http://olx.pl/oferta/motocykl-kawasaki-z-1000-st-CID5-ID7mr1X.html#2f8ae4a3fc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Rozmawiałem z Panem , już prawie jest mój .. Tylko czasu wybieram sie po 15 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Mam na pewno jedną osłonę boczną prawą lub lewą, kolor chyba fioletowy Z1000 MK2. Jak coś to pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Paweł, mamy takiego znajomka spod Białegostoku - Artura, jeździ KZ 1000 - chyba w owiewkach Martin, dużo wie n/t ...kontakt przez Ryśka bo ja nie mam tel... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jeśli jesteś zdecydowany na tego KZ, daj znać mogę podjechać i go obejrzeć, mam blade pojęcie o tym silniku. Ujeżdżałem KZ1000P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki za pomoc dam znać napewno , teraz jestem tak zawalony na koniec sezonu , ze nie mam czasu myśleć o moto . Tydzień i będę działać dziekuje za wszelkie info szukam zabieram , składam itp , jakos sie zakochalem w tych KZ etach. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Malykrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Zawieszenia troche wiotkie do tej ciezkiej maszyny i jest swietnie jak sie wal nie przekrecil na czopach.Moja Spectre niestety miala chyba ten problem bo wibracje przy wyzszych obrotach byly nieprzyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 I jak projekt ? Rozwija się czy upadł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Projekt żyje i sie rozwija :) jest kz 1000 r2 , kz 750 w drodze jest voyager 1300 z zegarami jak w startreku .. Znalazłem kz1300 ale moze w marcu ;) Znalazłem tez wersje spectre , ale właściciel jest z innej planety sam nie umie naprawić , nikomu nie da ,sie ogłasza że chce zamienić , nie wie na co , nie wie na ile wycenia tę Kawe, a wszystkie rozmowy prowadzi się z małżonką która jest miłą kobietą ale ma pojęcie o temacie jak ja o robótkach ręcznych ..... eeehh i się poddałem Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Malykrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi