marek12128 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 od gumowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Cześć nabyłem nie dawno zx9r ze stukającą panewką na korbie , i nie wiem co począć , kupić nowy (używany) wał w dobrym stanie do tego komplet nowych panewek głównych (ASO) czy szukać innego silnika? Co do innego silnika na allegro czy tablicy nie ma ani jednego do modelu 94-97 czy silnik z 98-00 będzie pasował ? Trzeba było o tym pomyśleć zanim kupiłeś ten motocykl.Na allegro nie ma już nawet tych motocykli a co dopiero części do nich, tzn są, ale właśnie bez wału czy pieca bo wszystko zatarte.Szukaj zatem za granicą sprawnych części (przejrzałem na szybko i też nic) a jak się coś trafi to bierz i się nie zastanawiaj. Albo odsprzedaj to dalej, to najmniej stracisz na zakupie tego motocykla. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek12128 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Znalazłem jeden wał na tablicy , gość chce 350zł. Brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Z panewkami ?? Skąd panewki dopasujesz?? Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Wal musi miec idealne czopy glowne i korbowodowe pod panewki nominalne, na pytanie czy go brac trzeba go najpierw pomierzycmikrometrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 dobry wał za 350zł? darmocha. Jeśli nie jest zatarty to pomiar mikrometrem wystarczy by ocenić czy nadaje się do zakupu i montażu.Właściwie to obyłoby się i bez mikrometru, ale ja już takie rzeczy widziałem... Polak potrafi;) Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Mikrometr nie pokaze czy jest prosty. Wysłane z ElDżi Optimus Dżi Edytowane 7 Października 2014 przez Herdi Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek12128 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Nie mogę go osobiście dotknąć ,ale postaram się z gościem jakoś dogadać czy będę mógł zwrócić jak się okaże trefny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mly96 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 poproś o wystawienie na allegro, na tablicy może i da ci możliwość zwrotu, ale później zniknie, sprawdzone, ale być może trafisz na uczciwego człowieka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek12128 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 poproś o wystawienie na allegro, na tablicy może i da ci możliwość zwrotu, ale później zniknie, sprawdzone, ale być może trafisz na uczciwego człowieka :)Zrobię jak radzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 I jak udało się reanimować wał od innego czy polatałeś trochę i znowu padł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi