louck Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Szanowni Forumowicze i Forumowiczki, Może ktoś z Was słyszał, wie, zna lub ma motocykl 500 - 600, z którym chce się już pożegnaćnie ze względów upadłości technicznej lecz z chęci zmian.Z uwagi na to, że rozpoczynam swoją przygodę z moto po raz drugi ( pierwszy raz to było z 15 lat temu )zależy mi na łagodnych 2oo, a nie na moto, które mnie sponiewiera w awaryjnej sytuacji.Celowałem w suzuki GS 500 i (bardziej) Yamahę XJ600N. Myślę, że rocznik to minimum 1999 i w górę.Cena do 6000 - to już max ale to już stan musi być miodny. Chciałbym w resztce tego sezonu pojeździć ile się da i przyszły też jeszcze tym moto polatać. Co dalej to się zobaczy.Nie jest też tak, że ostatnio jeździłem 15 lat tamu. Wykupuję sobie jazdy w szkole nauki i z największych moto to jeździłem niezblokowaną xj6. Wersja naked najbardziej mi odpowiada. Najchętniej do 50km od Poznania. pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia na szlaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Mamy xj600 99 rok na sprzedaż od rodziny i po serwisie u nas. Stoi w Poznaniu u nas w warsztacie. Tel 519 185 505. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panjapa22 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Cześć! Może nie tak blisko poznania ale mam do sprzedania swoją GPZ500S z 2002 roku. http://olx.pl/oferta/kawasaki-gpz500s-2002-rok-mozliwa-zamiana-na-nakeda-enduro-CID5-ID6Av9R.html#0fd14b7544;promoted Na wszystkie pytania z chęcią odpowiem przez telefon. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
louck Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Panjapa22, dzięki ale trochę za daleko, a i moto nie takie o jakie mi chodzi. najbardziej naked a usportowionych nie chcę. Po prostu. Szerokiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav86 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 http://olx.pl/oferta...D5-ID6ZnuJ.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Mam na sprzedaż całkiem zdrowego GSa 2005 rok w nakedzie. Jak byłbyś zainteresowany to się odezwij. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
louck Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Mam na sprzedaż całkiem zdrowego GSa 2005 rok w nakedzie. Jak byłbyś zainteresowany to się odezwij. PozdroCześć Przeslij fotki, cenę. Szybkie akcje bo w tym tygodniu chcę nabywać. Mam już sztuki na oku.Opisz kiedy były serwisy robione, regulacje, wymiany płynów ustrojowych, stan opon i ich rocznik.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi