_bollo_ Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Skąd drowac takie cudo? Znalazłem ale tylko cienkościenną, czy ktoś z Was wie, gdzie można kupić rurę o normalnych ściankach. 25mm to średnica zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Szukaj rur kotłowych. 25mm ze ścianką do wyboru np. 2,3; 2,9; 4mm, a rozmiarów jest wiecej. Tylko musiałbyś dorwać kogoś, kto sprzeda Ci na metry a nie na wagony. Może zakłady zajmujące się kotłami. BTW dziwi mnie czasem poszukiwanie egzotycznych rozmiarów, zamiast wykonania z normaliów. Musi być 25? Nie może być najpowszechniejszy wymiar 26,9 ze ścianką 2,65? Lub 3,2, ale wtedy już nie na metry, a na odcinki po 6m. Motór by nie stracił, a Ty już rzeźbisz zamiast zastanawiać się, skąd wytrzasnąć rury. Edytowane 1 Września 2014 przez c64club Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Szukaj rur kotłowych. 25mm ze ścianką do wyboru np. 2,3; 2,9; 4mm, a rozmiarów jest wiecej. Tylko musiałbyś dorwać kogoś, kto sprzeda Ci na metry a nie na wagony. Może zakłady zajmujące się kotłami. BTW dziwi mnie czasem poszukiwanie egzotycznych rozmiarów, zamiast wykonania z normaliów. Musi być 25? Nie może być najpowszechniejszy wymiar 26,9 ze ścianką 2,65? Lub 3,2, ale wtedy już nie na metry, a na odcinki po 6m. Motór by nie stracił, a Ty już rzeźbisz zamiast zastanawiać się, skąd wytrzasnąć rury. Hej, dzięki za odp. Rura potrzebna mi jest na zamknięcie ramy, nie chcę zmieniać oryginalnej średnicy - ot cała filozofia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Sprawdzałeś w Centrostalu na Pełczyńskiej? Może będzie coś z precyzyjnych, brałem u nich ale już nie pamiętam wymiarów. Edytowane 3 Września 2014 przez J.Pastor Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jeśli Pruszków nie jest za daleko to jest tam jedna firma gdzie można zamówić dowolną rurę na wymiar, na przykład poszycie do tłumika, ale i inne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dzięki za odpowiedzi, znalazłem szybsze rozwiązanie - standardowa sztyca siodełka rowerowego ma średnice zewnetrzną 25mm. Sztyce występują w dł do 60cm - ja kupiłem 2 takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi