KarolaS Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jak w temacie. Wybieram się w najbliższym czasie do Wrocławia ;)Oprócz zwiedzania miasta i okolic chcemy wyjść wieczorkiem i poszlajać się po mieście.Moja prośba o podanie jakiś fajnych miejsc, pubów, knajp, barów mlecznych (jeden znam na rynku) itd. które znacie i możecie polecić. dzieki i pozdrawiamKarola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag73 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 czescodwiedz moze Chopper Bar chopperbar.plnie truja, a jest gdzie posiedziec i 300m od rynku pzdr seb@ Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Sam rynek jest super atrakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Cos jeszcze polecacie? Bede cały weekend. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja mogę polecić knajpe. Zawsze gdy Wrocław odwiedzam tam się stołuje :) http://www.chatkaprzyjatkach.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dziękuje Karolinko, zdam relacje :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugon Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja się wyboeram do Wrocławia z większą grupą (około 50 osób) i chciałem zapytać o dobre serwisy motocyklowe. Już mam jeden cynk, że w Pol Motorsie dobrze naprawiają. Gdzie jeszcze? Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Serwis 50 maszyn?? Policja drogowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Pisałeś,że ci naprawili dobrze i niedrogo a tu piszesz,że dostałeś cynk.Dobrze ci ta reklama idzie,nie mam nic przeciwko tym bardziej jak fachowo to robią ale śmiesznie to trochę wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elagrall1205 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Szukałam hostelu we Wrocławiu i znalazłam Kwatery Dla Firm polecam bo mają tanie te noclegi a pokoje są bardzo ładne i ma się dostęp do wszystkiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi