Michał 123456789 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Hej :) Mam yamahe xt 125r no i uwazam ze za cicho chodzi i wpadlem na pomysł żeby zakupic tłumnik dominator ale nie wiem czy bd pasował i nie bd za głosny. Prosze o porady z góry dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Lipca 2014 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 "Tłumik"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Stary - jeden temat w trzech działach?! Robi się przez to śmietnik :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Lipca 2014 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Pousuwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 123456789 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 doradzi mi ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobias1 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Poczytaj o konstrukcji tlumikow do dwusuwa i do czterosuwa. Wtedy pytaj czy sie nada, i czy ktos ci doradzi. Poza tym stosuj sie do zasad forum i pisz po polsku. Wtedy oczekuj odpowiedzi. Wg. mnie tlumik nie bedzie pasowal. Bo to fizycznie niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 a co ma do tego cwajtakt w tym temacie? w każdym przypadku rzeźba z pozorną korzyścią, auto niech spróbuje z tłumikiem od wyczynowej ćwiary 4T, chyba najszybciej coś trafi Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 123456789 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi