Gość Anonymous Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 po ostatniej wywrotce musiałam zmienić kierownicę....udało mi się kupić prawie identyczną do oryginalnej z tą tylko różnicą, że nowa jest chromowana a stara była czarna, obydwie mają 22 mm średnicy, czyli typowo.Moze mi powiecie dlaczego mimo dokręcenia na maxa zarówno kostki z przełącznikami jak i uchwytu od dźwigni sprzęgła wszystkie te gadżety kręcą sie wokół kierownicy? 8O Dodam jeszcze, że na starej kierownicy nie było żadnych otworów itd, była całkowicie gładka. Postanowiłam po prostu podłożyć jakieś podkładki, ale może jakies lepsze pomysły??? :mrgreen: Z góry dzięki za radę!! pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Hello,miałem ten sam problem - wynika to z obróbki kierownicy - gładziuuutki chromik ;) .Ja po prostu podłożyłem cienki skrawek zamszu pod przełączniki i po problemie.PzdrP.S. Jak przeżyłaś glebę?? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 czyli potwierdziłeś moje podejrzenia że to właśnie ten cały chromik ma tu znaczenie ;) czyli podkładka rozwiąże problem.,... :mrgreen: glebę przeżyłam w miarę okej - na szczęście dużo rzeczy musiałam po prostu spowrotem naprostować - fakt była to docyć żmudna praca ale juz kończe prawie.. ;) do wymiany była tylko kierownica no i szybka się potłukła....a szkoda bo fajna była ;) ja też dochodzę do siebie a w szczególności moja ręka, która dopiero dzisiaj zaczęła przypominać rękę bo wcześniej była jakąś bezkształtną spuchniętą nabrzmiałą masą ... :lol: 8O pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mozesz też wykonać te podkładki z gumy, która równiez zapobiegnie ślizganiu i nie bedziesz musiała ciąć kurtki wystarczy dętka ze składaka 8) Albo zmatownienie kierownicy ale tego raczej nei polecam... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dobrym rozwiązaniem jest też taśma izoalcyjna (ale nie parciana :mrgreen: ) - cienki paseczek ładnie położyć i po problemie 8) naRka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 oki- już dwa dni temu poradziłam sobie z miom małym kłopotem - otóż okleiłam miejsca pod przełacznikami taśmą samowulkanizacyjną...i jest git !! wszystko elegancko się trzyma jakby przyspawane było ..:mrgreen: :buttrock: Dzięki!!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mozesz też wykonać te podkładki z gumy' date=' która równiez zapobiegnie ślizganiu i nie bedziesz musiała ciąć kurtki wystarczy dętka ze składaka 8) Albo zmatownienie kierownicy ale tego raczej nei polecam... :buttrock:[/quote'] a najlepsza do tego bedzie guma z prezerwatywy, bo cienka, tylko trza ja odtluscic z tych srodkow nawilzajacych :buttrock: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Red, bo trzeba brać te z talkiem a nie "plemnikobójcze"! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 I za to was zjeby kocham :mrgreen: :arrow: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 hehe.....a moze podkłądki z gumek od babcinych gaci też by się sprawdziły????!!! sprawdzę następnym razem.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Red' date=' bo trzeba brać te z talkiem a nie "plemnikobójcze"![/quote'] Maniek tych z talkiem to juz chyba nie produkuja, ale nie wiem, nie bede sie wypowiadal bo nie uzywam, to tak jak lizanie loda przez szybe w kasku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 czy temat tego posta brzmi "JAKICH PREZERWATYW UŻYWAĆ" ?!!!!!! bo chyba koledzy trochę off topic piszecie.... :mrgreen: :buttrock: okazuje się że wszystko zawsze sprowadza się i tak do sexu!!! :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ... okazuje się że wszystko zawsze sprowadza się i tak do sexu!!! :twisted: :mrgreen: a co w tym zlego ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 itam! CB 400-450 w oryginale mialy w kierownicach dziury, wiec:1-czarna byla nieoryginalna2-aftermarketowe z reguly nie maja dziur3-masz przygiete(lub ulamane) jezyczki ,ktore wchodza w dziurki w kierownicach4-jesli masz tylko przygiete jezyczki, to wyprostowac, i w odpowiednim miejscu nawiercic otworki5-Pozdrawiam-Janek:-))))))))))))))))))))))))))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ... okazuje się że wszystko zawsze sprowadza się i tak do sexu!!! :twisted: :mrgreen: a co w tym zlego ? :mrgreen:a czy ja powiedziałam że to źle?!!!!!!!!!! bawi mnie po prostu to,że nawet temat kierownicy, a raczej jakiś podkładek też się kończy na jednym ...hiihi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi