pioneer Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Witam, jestem tu nowy a moje przygody z motocyklami kończą sie na chińskiej maszynie poj 200cc, jestem trochę niespokojny bo nie wiem czy gdzieś w tym silniku wlewa sie olej do skrzyni? Dodam że na silniku pisze jaki olej i ile wlać ale to jest olej silnikowy, wchodzi tylko litr na pojemność motocykla 200. Nie za mało trochę na obieg silnika i skrzyni? Edytowane 9 Lipca 2014 przez pioneer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 może byćprzy dźwigni hamulca masz wizjer, wlej tyle oleju aby zakryło się 3/4 okienka, moto ma stać na kołach w pionie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkoch Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Do bmw f650 wchodzi 2,2 litra i to wystarcza dla silnika i skrzyni, z tym, że tak jest inny układ - sucha miska. U Ciebie też jest 1 olej, a ma być go tyle, żeby było to widoczne w okienku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 na uspokojenie są odpowiednie leki a do tego motocykla potrzebujesz instrukcję obsługi :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioneer Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Olej jest tylko nie było widać w okienku na tych zdjęciach bo krzywo stał, chciałem sie tylko dowiedzieć czy aby ta ilość nie jest za mała. Dziękuję za szybkie odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi