pancur Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Problem wjazdu rozwiązany.Reszta chyba do przyjęcia.Wiem co chciałem wiedzieć. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 PW jest darmowy gdy rozbija się namiot na polu "róbta co chceta" z wszelkimi tego atrakcjami i konsekwencjami dla pozostawionych rzeczy i motocykli.Za trochę wyższy standard się płaci. Jeżeli 70zł za parę ( za całą imprezę ) jest drogo to polecam cennik płatnego pola na PW http://www.toicamp.eu/cennik.php?event=88Wychodzi za parę + motocykl ok. 100zł ....za dobę , bez darmowej kawy, herbaty ;-)Z WOŚP dostajemy, teren,ogrodzenie i toyki. Za całą pozostałą infrastrukturę, jej transport, przygotowanie terenu trzeba zapłacić + ok. 100 ludzi dzięki którym się to wszystko kręci 24h/ dobę, Nikt z nas nie bierze za to wynagrodzenia ( a np.tydzień urlopu trzeba poświęcić ) co najwyżej dofinansowanie do paliwa. Osobiście w zeszłym roku wiozłem ludzi i sprzęt, przejechałem 1400km i dostałem 500zł. Ktoś kto kiedyś organizował zlot wie ile to kosztuje.Proszę też wziąć pod uwagę, że klasyczny zlot zaczyna się w piątkowe popłudnie, u nas większość uczestników jest od środy/czwartku.W odróżnienieniu też od innych zlotów nie mamy mozliwości dorobić na cateringu i piwie. Co do "non profit" wystarczy zerknąć w necie na czym to polega, no przecież nie na tym, że taka organizacja nie zbiera funduszy.Jako Klub jesteśmy zarejestrowani jako stowarzyszenie i podlegamy kontroli włącznie z rozliczeniami finansowymi. Celem pozyskania sponsorów jest uzyskanie środków na podnoszenie standardów wioski motocyklowej przy zachowania rozsądnej wjazdówki ( ci co byli w naszej wiosce kilka lat temu maja porównanie ) Na koniec Biblia Motocyklisty :-)Ktoś kto miał z nami kontakt wie, że rozdajemy ją za darmo. Wystarczy jednak wstukać w necie Biblia Motocyklisty i zobaczyć, że jest ona w obiegu komercyjnym i swoje kosztuje. By ją rozdać bezpłatnie zbieramy środki ( reklama to jeden z pomysłów jak to robić ) Do tej pory przekazaliśmy ok 10tys egzemplarzy i planujemy dodruk kolejnych 10 tys. a są to nie małe pieniądze ( w każdym razie dla nas ) Dobrej nocy tym co jeszcze nie śpią Piszesz o standardzie - jednak nie wiem komu wyższy standard jest potrzebnyto, że na płatnym polu kroją to nie jest żaden argument - w Sobieskim czy innym Marriocie płaci się jeszcze więcej ale nikt nie jedzie na PW aby wylegiwać się hotelowym pokojuwyobraź sobie, że na woodstock wybierają się np. młodzi ludzie na jawie/junaku/wsc-e wartych może 500zł, ostatnie grosze wydają na zupę, dla mnie 70zł to jest pieniądz - dla młodzieży pewnie jeszcze większy, no ale chyba po prostu wycelowaliście w inny target a to niestety martwipiszesz o 100 osobach ale z tego co wiem to wolontariusze ;)piszesz, że z WOŚP dostajecie teren, ogrodzenie i toyki - i właściwie tyle potrzeba komuś ktoś chce wbić do wioski ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Piszesz o standardzie - jednak nie wiem komu wyższy standard jest potrzebnyto, że na płatnym polu kroją to nie jest żaden argument - w Sobieskim czy innym Marriocie płaci się jeszcze więcej ale nikt nie jedzie na PW aby wylegiwać się hotelowym pokojuwyobraź sobie, że na woodstock wybierają się np. młodzi ludzie na jawie/junaku/wsc-e wartych może 500zł, ostatnie grosze wydają na zupę, dla mnie 70zł to jest pieniądz - dla młodzieży pewnie jeszcze większy, no ale chyba po prostu wycelowaliście w inny target a to niestety martwipiszesz o 100 osobach ale z tego co wiem to wolontariusze ;)piszesz, że z WOŚP dostajecie teren, ogrodzenie i toyki - i właściwie tyle potrzeba komuś ktoś chce wbić do wioski ;) :clap: Gdyby nie fakt że rozbijam się z własną ekipą która w większości nie jeździ motocyklami to oprócz brakującego cienia z resztą bym się całkowicie zgodził:) Na co komu ta kafejka i darmowa herbata jak w innym celu przyjeżdża się na wooda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boanerges-Jastrząb Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wszystkim się nie dogodzi dlatego piszę o warunkach, żeby nikt nie był zaskoczony.Można zatrzymać się na drogim płatnym polu, można zatrzymać się u nas, można za darmochę na ogólnym polu. Jest wybórWarto zasięgnąć opinii ludzi którzy korzystali z różnych opcji, zapewne są tacy na forum, i zadecydować.Wydaje mi się, że wioska motocyklowa to jakiś kompromis między Sobieskim a otwartym polem ;-)Pamiętam, że pierwszy zlot zrobiliśmy z małym namiotem ( który teraz robi tylko za rejestrację ) i na jednym elektrycznym kablu ogrodowym. Było nas wtedy w wiosce motocyklowej trochę ponad 100 osób :-)Ps. Tak, ta 100-ka to woluntariusze bo jak napisałem nikt wynagrodzenia nie pobiera ( ewentualnie zwrot za dojazd + wikt na miejscu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 szkoda, że nie ma wyboru typu - luźny klimat bez spiny na polu motocyklowym za dyszkę/głowę ;) - tak jak swojego czasu bywało osobiście jeżdżę na woodstock motocyklem od pierwszego w Kostrzynie (wcześniej 2 razy baną w żarach) - pamiętam 2004r. kiedy to Wy się do nas "przykleiliście" widząc większą ekipę motocyklową, bywałem też u Was na polu parę razy, także korzystałem z różnych opcji ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nie wiem o co spinka.Przedstawione warunki.Wchodze albo nie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 zmień nicka :P Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jak by nie było będzie ok.W Jasrocinie nocoaliśmy na klatkach schodowych i było ok.Fakt człowiek był owiele młodszy i mógł wytrzymać dużo więcej.Myślę,że damy radę.Pozostaje kwestia namiotu,czy wszystko będzie na swoim miejscu kiedy człowiek wróci do[ papierowego domu]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Wjazd w tym roku 40zł/kierowca 30zł/pasażerw cenie:znaczekogrodzony terentradycyjnie kawiarenka 24h gdzie kawa i herbata bez ograniczeń za free2x coś tam z kotła ( na nasz wewnętrzny catering niestety nie mamy zgody ) A może tańsza opcja bez biblii, znaczka, kawy/herbaty/kotła? ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A może tańsza opcja bez biblii, znaczka, kawy/herbaty/kotła? ;)Może być i tańsza opcja aby tylko wrócić na na chatę z tym co się przywiozło.Obaczymy. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Może być i tańsza opcja aby tylko wrócić na na chatę z tym co się przywiozło.Obaczymy. :bigrazz: Jak nie zaimprezujesz to przywieziesz wszystko :D Jedyne co się z moto może stać to zakurzone będzie na głównym polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Może być i tańsza opcja aby tylko wrócić na na chatę z tym co się przywiozło.Obaczymy. :bigrazz: to było pytanie do organizatorów pola motocyklowego :P Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boanerges-Jastrząb Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A może tańsza opcja bez biblii, znaczka, kawy/herbaty/kotła? ;)na pewno nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iras82 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 byłem w zeszłym roku ( byłem i 15 lat temu - bez motonga co jasne).....jak dla mnie ten wjazd nie jest wysoki, biorac pod uwagę że to miejsce(woodctock) zmienia się na tydzień(stopniowo) w jedno wielkie niestety syfiące bagienko. A teren zlotu jest swoistą enklawą gdzie jestem, w miare, spokojny o motonga i rzeczy (no jednak mniejsze prawdopodobieństwo że zginą)......a co najwazniejsze jest namiastka prysznica i co jeszcze ważniejsze ( jeżeli nie najwazniejsze)......wchodząc do ToiToja nie trzeba zgarniać wystającego "shitu" - regularnie sprzątają i jednak ruch w nich mniejszy! Pancur lecę z Radomia tym razem Banditem 1,2 ale chyba już w czwartek jesli nie w środe, mozna sie zgadać na miejscu co do powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ja niestety jak już to w piątek nad ranem.Jeśli mi się uda miło by wracać we dwóch. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi