abuk Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Jestem początkującym motocyklistą, nie mam maszyny, ale chciałbym sobie kupić jakiś skuterek dobry do jazdy po mieście, pomożecie mi z wyborem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 No dobra ale podaj podstawowe kryterium: ILE MASZ KASY? :mrgreen: p.s polecam www.skutery.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 30 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Ok 5500 nie więcej, jestem bardziej za używanymi, marka nie wchodzi w rachube, byle żeby skuterek był do dostania w WLKP. :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Poczytaj opinie na www.skutery.netjak już bedziesz miał kilku faworytów to http://moto.allegro.pl/showcat.php?id=8663 I za jakis czas szczęśliwie śmigasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 hmmmmmmm... ja tam sie specjalnie nie znam na skuterach ale za 5500 to masz dosyć szeroki wybór. Na allegro sprzedają interesującego ZIPka: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28556975Troche starszy Runnerek: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28633476Kolejny Runner, bardzo interesująca oferta: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28864741 Ale tak jak wspomniałem - ja się na skuterach nie znam więc czekaj na opinie fachowców ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 30 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Dzienki bardzo !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja bym polecił TGB Acros Tec. Nowy kosztuje około 5500zł ma silnik od Suzuki Katana więc można zakładać do niego części tuningowe :twisted: Wejdź też na www.skutery.net tam ci doradzą najlepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 30 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Super !!! Dziex za rade, sprawdze jeszce na giełdzie ile kosztuje, nie pogardze twoją propozycją ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 ja to na twoim miejscu to bym sobie kupil Yamache Aerox'a tylko niewiem czy 5500 zl ci wystarczy ale moze wyrwiesz jakiegos ;) zreszta wybur nalezy do ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 heh a po co ci skuter? jeśli jesteś dziewczyną to rozumiem twój wybór, ale jeśli ja miałbym 5500zł w kieszeni to na pewno nie kupiłbym skutera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 31 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 heh a po co ci skuter? jeśli jesteś dziewczyną to rozumiem twój wybór, ale jeśli ja miałbym 5500zł w kieszeni to na pewno nie kupiłbym skutera ;)Nie jestem dziewczyną ;) , a dlatego skuter bo mi sie wydaje, że skutery są najlepsze do jazdy po mieście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 wcale nie bo do jazdy po mieście są najlepsze takie niby enduro jak aprilia pegaso 50, aprilia tuareg 50, yamaha tdr 50, poza tym wszystkie supermoto - suzuki SMX, derbi Senda SM itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 A moze jakis manual??? ;) ;) ;) tez dobre bo doskonalisz technike jazdy a potem bedzie atwiej z wiekszym motocyklem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Stary, nie kupuj krzesła za tyle kasy, toż to grzech! :mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Manual nawet chyba będzie tańszy ale co polecacie, simsony czy tak jak napisał adam87 takie niby enduro ;) kurde od tych waszych poglądów o manualach i o automatach wszystko mi sie pokręciło nie wiem co wybrać pomocyyy !!!! :eek2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi