Dominik D. Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Harnaś, weź dowód do porównania! Może i ja przepale maszynę. Może...jak będzie pogoda :bigrazz: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Harnaś, weź dowód do porównania! Może i ja przepale maszynę. Może...jak będzie pogoda :bigrazz:Panie, taka ekipa starych wyjadaczy, to ja swoją betoniarkę też doturlam. Tylko muszę w końcu brud z wycieczki wymyć. Edytowane 22 Września 2016 przez fizyk78 Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Zostaw! Brud podkresla charakter maszyny... Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Tym bardziej że pogoda w sobotę ma być kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 betoniarkę? Fizyku! Jak można tak o swoim motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 betoniarkę? Fizyku! Jak można tak o swoim motocyklu? Zobaczysz zrozumiesz. Cycki ma ladne ale wystają jej po bokach zamiast gustownego układu... Wysłane z mojego P9000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Po bokach, nie po bokach - ważne że duże i gorące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Cycki ma ladne ale wystają jej po bokach zamiast gustownego układu... ha ha :laugh: świetny opis! druga część niemalże poetycka!Noo i nie jest aż tak źle!A i Harnaś wie co ważne ;) Co tam wygląd! Doznania z jazdy się liczą! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Co tam wygląd! Doznania z jazdy się liczą! ;) To fakt. Fizyka moto ma największe cycki :wink: Edytowane 22 Września 2016 przez Dominik D. Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Zobaczysz zrozumiesz. Cycki ma ladne ale wystają jej po bokach zamiast gustownego układu... Wysłane z mojego P9000 przy użyciu TapatalkaLepiej taki układ niż jeden za drugim jak w V-ce :biggrin: . Przynajmniej oba widać.U mnie też nieciekawie - niby z przodu (klasycznie) ale za to cztery :blink: Edytowane 22 Września 2016 przez harnas60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) A i Harnaś wie co ważne ;) Co tam wygląd! Doznania z jazdy się liczą! ;)??? i Ty mi mówisz o opisach niemalże poetyckich?? nie śmiem zapytać o rozwinięcie myśli :) Edytowane 22 Września 2016 przez fizyk78 Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Lepiej taki układ niż jeden za drugim jak w V-ce :biggrin: . Przynajmniej oba widać. Jak kto woli, ja lubie jak cycki sa blisko :D no i trzeba z dobrej strony spojrzeć, też oba widać! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jak kto woli, ja lubie jak cycki sa blisko :D no i trzeba z dobrej strony spojrzeć, też oba widać! ;)Jarq..lubisz jak cycki są blisko.....Ciebie? To chyba każdy facet tak lubi ;) A co do jutrzejszego pożegnania lata - ok 17 ma padać, czy mimo tego ktoś przyjedzie? ??? i Ty mi mówisz o opisach niemalże poetyckich?? nie śmiem zapytać o rozwinięcie myśli :)Ja myślę tylko o motocyklach...a Wy?A do waszej poezji jeszcze mi daleko...do tych porównań, przenośni i personifikacji...Nawet jeszcze nie wiem, którą część moto nazywacie cyckami, tylko się domyślam....może ktoś mnie wtajemniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Nawet jeszcze nie wiem, którą część moto nazywacie cyckami, tylko się domyślam....może ktoś mnie wtajemniczy?Jak zobaczysz moto Fizyka to się zorientujesz. Cycki widać z każdej strony i pod każdym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jak zobaczysz moto Fizyka to się zorientujesz. Cycki widać z każdej strony i pod każdym kątem.Ty nie słodź tylko chodź na piwo a i koleżankę zabierz. Wiesz gdzie i kiedy a jak koleżanka chce sie przyłączyć to prv. Wysłane z mojego P9000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi