harnas60 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Raczej jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Wszyscy na wyjazdach urlopowych , czy ktoś dziś jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Leje popołudniami ostatnio :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dajcie znać jeśli leci ktoś w sobotę... Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ce2ar27 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam Wszystkich. W imieniu mojego starszego brata i innych mieszkańców dawnego osiedla Energetyków (teraz Marii Gail) chcialbym zaprosic 26.08.na godz 17.00 (W ten Piątek) motocyklistow oraz motocyklistki na piknik z okazji zakonczenia wakacji. Dobre swojskie jadło, kawka,herbatka itp. Jakby Ktos był chętny to można na kilka minut przed 17 spotkać się (np. Rynek) i razem tam podjechać. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Ce2ar27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ok 16:30 rynek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Niestety chyba nie dam rady ale może uda mi się na rynek podjechać na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ce2ar27 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ok o 16.30. Arku tylko ze ja bede samochodem bo narazie nie mam moto. To poprowadze was samochodem. Harnas podjedziemy tam zjemy cos wypijemy, dlugo to raczej nie zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Raptem tyle ile im zajmie ujebutanie lusterka z połową czachy.Jak to na tym osiedlu :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ce2ar27 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Oj pancur ja tu codziennie przyjezdzam i jakos nigdy mi sie nic nie stalo. Niechcesz to ok nie jedz przeciez nikt cie nie zmusza ani nie prosi. A lusterko czy cos innego to nawet w centrum miasta jakas szuja moze ci ujebac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Raptem tyle ile im zajmie ujebutanie lusterka z połową czachy.Jak to na tym osiedlu :DPowitać, powitać po takiej nieobecności. Nie wiem czy najpierw nie powinieneś Powitalni odwiedzić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nasi koledzy z KSJ HUSARR - Kozienice zapraszają. "... DZIEŃ ENERGETYKA 2016SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU W IMPREZIE Z OKAZJI DNIA ENERGETYKA KTÓRA ODBĘDZIE SIĘ W DNIU 3 WRZEŚNIA 2016 r. NA TERENIE OŚRODKA WYPOCZYNKOWEGO KCRIS W KOZIENICACH. IMPREZA POPRZEDZONA BĘDZIE PARADĄ MOTOCYKLOWĄ KTÓRA ROZPOCZNIE SIĘ TYM RAZEM SPOD ENEA WYTWARZANIE SP. Z O.O. W ŚWIERŻACH GÓRNYCH ... " http://www.kozienice24.pl/nowosci,aktualnosci,2,1,gwiazdorskie_pozegnanie_lata_wie,3776.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Lecimy jutro do Kozienic na klika moto.Parada rusza spod bramy głównej Enea (dawna elektrownia) około godz. 17.00. Potem koncerty itd (patrz post wyżej).My spotykamy się na terenie sklepu zlokalizowanego na rogu ulic Folwarcznej i Mokrej w Radomiu w godz. 15.30 - 15.45.Wyjazd o 16.00 na Kozienice. Pogoda zamówiona, ma być fajnie. -OLO- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Podjedźcie na stację ORLEN na Ul. Struga/Olsztyńska , też o 16:00 ma jechać kilka moto. Polecimy większą grupą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 No niee, na coś takiego czekałam i akurat nie mogę. Co za ironia! Taka impreza, taka pogoda, tyle motocykli i niedaleko!No cóż! Bawcie się dobrze! :).....a ja się spróbuję otrząsnąć z żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi