pancur Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Liwhttps://goo.gl/maps/kNugu Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ale o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ten jak zwykle :D O wyjazd na zlot Gryfów w Liwie.Ja odpadam na jakiś czas.Leje laga,regulator ładowania zmieniony ale grzeje się na maxa jakiś kabel itd... Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ten jak zwykle :D O wyjazd na zlot Gryfów w Liwie.Ja odpadam na jakiś czas.Leje laga,regulator ładowania zmieniony ale grzeje się na maxa jakiś kabel itd...Patrz (B)ędziesz(M)iał(W)ydatki też się rozłożyło. Stojan rozrusznika magnesy pogubił (już w zeszłym sezonie słyszałem ale nie dopuszczałem tej myśli). Niestety firma Bendiks ma takie stojany jedynie prawe a u mnie dziwactwo i "lewe" jest. Do wtorku uziemiony bo stojan z drugiego końca Polski ślą. Wklejanie troszkę mnie nie przekonało.Jak chcesz to pomacam to Twoje cudo. hondy nie znam ale z elektryką pojazdów różnych zawsze sam sobie radziłem i cosik tam wiem... Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Idę pod "Parkową" posłuchać muzy na żywo.Jak by ktoś miał ochotę się przyłączyć do słuchania z piwem w łapie...Będę na miejscu od ok 19 :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Coś, ktoś, gdzieś w weekend? Wysłane z mojego JY-G4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigularz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Coś, ktoś, gdzieś w weekend? Wysłane z mojego JY-G4 przy użyciu TapatalkaBędę masochistą i zaproponuje wypad nad Wisłę w niedzielę rano :D jest szansa na ładną pogodę, aż szkoda w mieście siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Będę masochistą i zaproponuje wypad nad Wisłę w niedzielę rano :D jest szansa na ładną pogodę, aż szkoda w mieście siedzieć.Niedzielę RANO - co masz na myśli? Przybliż godzinę bym ogarnął czy to na pewno już niedziela czy jeszcze noc sobotnia. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigularz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Powiedzmy 9:00 pod McDonald'sem "spotkanie organizacyjne" - czyli jakaś kawa i czas dla spóźnialskich, ustalenie dokładnej trasy, jakby się ktoś pogubił (element może być pominięty w przypadku znikomej liczebności) i przejazd np. do Solca nad Wisłą (na zdjęciach wygląda ładnie, a nigdy nie byłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ja chyba do poniedziałku nie wytrzeźwieję Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 A może Dęblin? Jutro pogoda ma być do ok. 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) A może Dęblin? Jutro pogoda ma być do ok. 16.Jak będę w stanie to lece Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Hubert Byzdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Jak będę w stanie to leceSpoko, ale dalej upieracie się przy 9 rano? Wysłane z mojego JY-G4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Czerwca 2015 przez fizyk78 Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigularz Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Dęblin też dobry. 9-ta to była tylko moja propozycja, ale ja o 7 rano jestem po kawie, śniadaniu i spacerze z psem. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Pigularz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ja nie nalegam na 9, byle do obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi