pancur Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A kto wam powiedział że ja gdzieś wychodzę :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Pancur, raczej o świeże samcze mięso chodziło ;-) Edytowane 31 Marca 2015 przez Tomasz Rokita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Pancur, raczej o świeże samcze mięso chodziło ;-)Pan Pancur jest świeży tak samo jak wędliny w supermarkecie. Ładne opakowanie i każda Sroczka i Luna jego. Dodatkowo odpowiednia konserwacja - korozja Go nie rusza. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A ja głupi myślałem że wnętrze się liczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A ja głupi myślałem że wnętrze się liczy....Wnętrze portfela, domu, auta itd liczy się bardzo. To jest jedna z miar która czyni ze starego tłuściocha kochanego misia. :) tak słyszełem Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Hehe coś w tym jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Hahaha z tym wnętrzem różnie bywa :-) Ale jak widzę taką super lady która idzie z jakimś obślunem lub dziadygą to chyba jasne że albo dobrze płaci albo dobrze puka :-P ot takie love story. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Taka jest natura facetów: starym bykom zwykle młoda cielęcina pachnie... ale i małolaty czasem myślą, że "piernik" im starszy tym słodszy...natury się nie da oszukać... :P Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal1s Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 hahahahahaha padlem :D Jakie rozkminy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczka1609 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 oj panowie co za debata :icon_exclaim: młody , stary , gruby ,chudy - co za różnica ;) pasja się liczy :tongue: chęć robienia tego co się kocha :icon_razz: a wy wszystko sprowadzacie do jednego :wacko: ojjjj nie ładnie :icon_evil: chęć poznania kogoś nowego ,rozmowa czy polatanie nie jest równoznaczna z bzykaniem :icon_biggrin: czuję seksistowskie teksty , czyżby czyżby zazdrość ? hmmma tak na serio przecież chodzi o poznanie się i może wreszcie uda się umówić na jakiś trippp :crossy: pozdrawiam wszystkich napaleńców u których górę bierze móżdżek a nie mózg :P :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mocne słowa :-P nie to żebym poczuł się urażony czy coś bo przecież co złego to nie ja 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczka1609 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 nie miałam zamiaru nikogo tu urazić..... ale po prostu te konwersacje powoli przestawały mieć sens i mocno odbiegały od zamierzonego celu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Da się polatać tylko ta pogoda.Obiecałem pewnemu choremu dzieciakowi że motocykle go odwiedzą i też musi czekać.Znalazłem fajny kawałek drogi z masą zakrętów jeszcze nie tak popularny. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Motocykliści do obrazalskich nienie należą ;-) a rozmowa dobrze ze w ogóle jakaś jest bo bywało że przez duuuuuuuuzo czas żywej duszy na forum nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczka1609 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pancur... zgłębiłam trochę twoje posty i wiem że dużo się udzielasz charytatywnie i to się chwali ja w miarę możliwości również pomagam bo są ludzie do okoła nas którym naprawdę nie dużo trzeba by wywołać uśmiech np. na twarzy dziecka :) w wspomóc w jakiś inny sposób dokładając się czy organizując różne akcje :D jeżeli chodzi o to to zawsze w miarę swoich możliwości pomogę . Więc ludzie otwórzmy się na innych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi