Jezyk Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 W tym roku nie przegapieBęde :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 No i piękna ekipa!! Odliczam dni. Czas mi zasuwa jak dziki więc nawet się nie obejrzę, a będę piekła ciasto dla Was! A póki co cudownych wakacji! :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 E,, a napisze ktoś lokalizację plus minus, bo z kontekstu postów nie mogę wyszukac :cool:To gdzieś w okolicy karpacza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 przed takim pytaniem zajrzałbym błyskotliwie do linku w stopce autora wątku... :cool:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 przed takim pytaniem zajrzałbym błyskotliwie do linku w stopce autora wątku... :cool:jszA skąd ja mam wiedzieć że buber chce puścić swołocz w takie luksusy ;DOk ale masz już mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Nie no, spoko, znaczy normalnie układamy się na podłodze u nas na chacie :)Ale miejscówka właściwa. Filmik na stronie u nas "jak dojechać" wszak robiony z motura :) :) Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Daleko nie mam, może zalece jak czas pozwoli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Będziesz mile widziany :) Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 łła uuu :icon_mrgreen: bardzo o nie wyboistą trasę proszę, gdyż starą japonią przybyć zamierzam :buttrock: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No i co chopaki i dziewczyny, czas chyba listę robić? Czy może jeszcze za wcześnie? :) Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ech niestety ja już po urlopie.... ale chętnie przyjadę :) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Lista: 1. Jeżyk - podłoga :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Lista: 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Lista: 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi