Szulz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam, jestem posiadaczem yamaha fzr 600 91r 3HE, jest to moj pierwszy motocykl wiec jestem zielony jeszcze :)Przejde do rzeczy od razu:mial problemy z odpaleniem - wymienilem przewody z cewki(byly wyciagane), oraz swiece i palil normalnie, postał dzien/dwa/trzy.. i odpalal na 3 gary:/ zrobilem 20km po czym odstawilem moto do garazu, po dwoch dniach podchodze to pali teraz na 2 gary. juz nie wiem co robic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam, jestem posiadaczem yamaha fzr 600 91r 3HE, jest to moj pierwszy motocykl wiec jestem zielony jeszcze :)Przejde do rzeczy od razu:mial problemy z odpaleniem - wymienilem przewody z cewki(byly wyciagane), oraz swiece i palil normalnie, postał dzien/dwa/trzy.. i odpalal na 3 gary:/ zrobilem 20km po czym odstawilem moto do garazu, po dwoch dniach podchodze to pali teraz na 2 gary. juz nie wiem co robic.. Na trzech cylindrach zrobiłeś tyle km ??? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A ogłądałeś świece? Może ci zalewa/olejem zarzuca i nie dają iskry. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tak zorbilem 20km poniewaz smigalem po katowicach bo ogarnialem tłumik a do domu trza bylo dojechac jakos, nawet na 3 garach mial jakas moc.Wczoraj wykrecilem swiece i byly czarne, wyczyscilem je i nadal to samo. Może to wina ze nie mam wyregulowanego gaznika i nie mam zrobionych luzów zaworowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Niee, na pewno brak serwisu nie ma wpływu na problemy z motocyklem. Tylko po co zakładasz temat skoro wiesz co jest nie tak? Klepaniem w klawiaturę nie naprawisz motocykla. Odezwij się jeśli po zrobieniu serwisu dalej będą problemy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Czarne świece powinny ci dać do myślenia. A tak po "prostemu" - masz gaźniki do regulacji. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi